yok kardeşim hepsi aynı sürümOynamak için bluestacks mı indirmem gerekiyor yoksa özel bir sürümü var mı?
Emülatör render ayarlarından directx+ seç.O tarz bir sıkıntım yok. Grafik ayarlarını değiştirip, Emulatorden de 90FPS'e çektim nasıl olduysa oldu gece 2 oyun atıp çıktım. Şimdi tekrar deniyorum ama yok yani ne yaparsam yapayım yine olmadı. Delirtiyor insanı cidden.
Hileyi de yeni kullanmıyorum ki 6 yıldır ne var ne yoksa kullandım buradan. Daha önce de sürekli EzPubgm hilesiyle oynuyordum. Ne olduysa şuan oluyor.
sürekli oynamıyorum ama oynadıgım zaman gostere gostere oynuyorum 6 aydır no problem guvenle oynayıngöstere göstere diyorsun ama biz boot lara bile yanımıza gelinceye kadar ateş etmiyoruz
belli ederek mı oynadın artık ölüm kameresı geldı ya sanırım o yuzden olabılırama bugün yine bannnnn
hayır anlamdıgım hep ban yemiş olsam acaba nerede yanlış yapıyorum diyecegim bende 6 aydır aynı sistemle oynuyor ve ban yememişken bu nedir son 10 günde 4 ban
anlatacak varsa zevkle dinlerim...
yes working.working?
ok, tybelli ederek mı oynadın artık ölüm kameresı geldı ya sanırım o yuzden olabılır
Post automatically merged:
yes working.
where are the downloads that i can't findbelli ederek mı oynadın artık ölüm kameresı geldı ya sanırım o yuzden olabılır
yes working.
good game bro
belli ederek oynamamaya çalışıyorum ama garip olan şuok, ty
where are the downloads that i can't find
PUBG Mobile de yıllardır MH'da hile var. Yıllardır da kullanıyorum. Elinize sağlııık