Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
MProject.exe yi çalıştırıyorum, indirme yaparken error diyip kapanıyor. Yardımcı olurmusunuz

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Ben siteye giriş yapmışım zaten. Fakat sağ köşede MemoryUI Uygulamasına giriş yapmalısınız. yazısını görüyorum sayfayı yeniledim, kapat aç falan yaptım fakat yine aynı yazıyı görüyorum. Bu sebebten reklama tıklamama rağmen reklam onayı olmuyor. Yani ben bu sebebten reklam onayının olmadığını düşünüyorum admin yardımcı olur musun?

aka panic.rs
Kurucu
Ödüller
22
Sosyal
10 HİZMET YILI
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

This (None) can it be fixed.
will look into it
Post automatically merged:

Ben siteye giriş yapmışım zaten. Fakat sağ köşede MemoryUI Uygulamasına giriş yapmalısınız. yazısını görüyorum sayfayı yeniledim, kapat aç falan yaptım fakat yine aynı yazıyı görüyorum. Bu sebebten ******* tıklamama rağmen ****** onayı olmuyor. Yani ben bu sebebten ****** onayının olmadığını düşünüyorum admin yardımcı olur musun?
farklı bir tarayıcı deneyin. opera & chrome.

GetLast 02 hatası nasıl çözebilirim
duyurudan tekrar indir loaderi.

not opening/lunching core application
download new loader from annnounce panel.

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
will look into it

farklı bir tarayıcı deneyin. opera & chrome.

duyurudan tekrar indir loaderi.

download new loader from annnounce panel.
Admin bu yeni güncellemenin sebebi nedir? yeni bir özellik eklediniz mi?

Banlı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
aimbot ve esp için düzeltme güncelleştirmesi gelecekmi her ikiside sorunlu çalışıyor

Banlı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
yeni birşeyeler eklenmesine gerek yokki zaten sadece aimbot düzeltseydiniz yeterli olurdu kafadan vursa yetecekti ayaklardan vurması hiç hoş olmuyor - yedirtiyor bol bol

aka panic.rs
Kurucu
Ödüller
22
Sosyal
10 HİZMET YILI
yeni birşeyeler eklenmesine gerek yokki zaten sadece aimbot düzeltseydiniz yeterli olurdu kafadan vursa yetecekti ayaklardan vurması hiç hoş olmuyor - yedirtiyor bol bol
kolay bir çözümü olsa çözülürdü. eldeki imkanlar ile bu kadar oluyor. aimbotu kapatıp oynayabilirsin. yaşanan sorun sürekli olmuyor nadir oluyor bu yüzden pek bişey yapamıyoruz.

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
kolay bir çözümü olsa çözülürdü. eldeki imkanlar ile bu kadar oluyor. aimbotu kapatıp oynayabilirsin. yaşanan sorun sürekli olmuyor nadir oluyor bu yüzden pek bişey yapamıyoruz.
MemroyUI giriş yapmalisiniz diye bir hata aliyorum fakat tiklayabilriyorum ve herşey normal gidiyor diyor ban yemem demi

Üye
9 HİZMET YILI
Tuş Atamarlı hep Sağ üst Tarafa Toplandı Bunu Nasıl Düzeltebilirim

Onaylı Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
Normal de masa üstünde xfp project diye uyglama load yaptıgım zaman siliniyordu şuan masa üstünde csgyqpv diye bir uygulama var silinmedi bir sorun olmaz degil mi

Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
This happens most frequently in close ranges bro, its not the problem of the aimbot I think, the health bar gets small to the feet so the aimbot thinks according and aims lower, much appreciated if its fixed... thanks in advance....