will look into itBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
This (None) can it be fixed.
farklı bir tarayıcı deneyin. opera & chrome.Ben siteye giriş yapmışım zaten. Fakat sağ köşede MemoryUI Uygulamasına giriş yapmalısınız. yazısını görüyorum sayfayı yeniledim, kapat aç falan yaptım fakat yine aynı yazıyı görüyorum. Bu sebebten ******* tıklamama rağmen ****** onayı olmuyor. Yani ben bu sebebten ****** onayının olmadığını düşünüyorum admin yardımcı olur musun?
duyurudan tekrar indir loaderi.GetLast 02 hatası nasıl çözebilirim
download new loader from annnounce panel.not opening/lunching core application
Admin bu yeni güncellemenin sebebi nedir? yeni bir özellik eklediniz mi?will look into it
Post automatically merged:
farklı bir tarayıcı deneyin. opera & chrome.
duyurudan tekrar indir loaderi.
download new loader from annnounce panel.
Güvenlik güncelleştirmesi.Admin bu yeni güncellemenin sebebi nedir? yeni bir özellik eklediniz mi?
hile daha fazla geliştirilmeyecektir. ne kadar üzerinde durursak o kadar erken fixleniyor.aimbot ve esp için düzeltme güncelleştirmesi gelecekmi her ikiside sorunlu çalışıyor
kolay bir çözümü olsa çözülürdü. eldeki imkanlar ile bu kadar oluyor. aimbotu kapatıp oynayabilirsin. yaşanan sorun sürekli olmuyor nadir oluyor bu yüzden pek bişey yapamıyoruz.yeni birşeyeler eklenmesine gerek yokki zaten sadece aimbot düzeltseydiniz yeterli olurdu kafadan vursa yetecekti ayaklardan vurması hiç hoş olmuyor - yedirtiyor bol bol
MemroyUI giriş yapmalisiniz diye bir hata aliyorum fakat tiklayabilriyorum ve herşey normal gidiyor diyor ban yemem demikolay bir çözümü olsa çözülürdü. eldeki imkanlar ile bu kadar oluyor. aimbotu kapatıp oynayabilirsin. yaşanan sorun sürekli olmuyor nadir oluyor bu yüzden pek bişey yapamıyoruz.
I still use it normallyaimbot ve esp için düzeltme güncelleştirmesi gelecekmi her ikiside sorunlu çalışıyor
This happens most frequently in close ranges bro, its not the problem of the aimbot I think, the health bar gets small to the feet so the aimbot thinks according and aims lower, much appreciated if its fixed... thanks in advance....kolay bir çözümü olsa çözülürdü. eldeki imkanlar ile bu kadar oluyor. aimbotu kapatıp oynayabilirsin. yaşanan sorun sürekli olmuyor nadir oluyor bu yüzden pek bişey yapamıyoruz.
emulator acınca sağ üst kosede klavye butonu var ona bas 720p sıfırla kaydet yap düzelirTuş Atamarlı hep Sağ üst Tarafa Toplandı Bunu Nasıl Düzeltebilirim