Seçkin Üye
Logitech uygulamısını indir diyor indiriyorum PC yeniden başlat diyor başlatıyorum gene tık yok.
Moderatörün son düzenlenenleri:
8-9 maç mı? 250. maçımdayım. No ban. MH çalışıyor.Güzel hile, ek olarak destek için yazanlar gidip yeni konu açabilirler. Elinize sağlık 8-9 el oynadım geçen gün no ban aklı başında olup elindeki yöntemleride katıp temizlik yaparak oynayan adam fatihe kadar ulaşır sizin sayenizde <3
Gameloop sürümünüz güncel değilse güncelleyin, ek olarak emulator ayarlarından render modeyi Directx+ seçin. Son olarakta eğer nvidia after burner gibi overlaylar açıksa kapatın.Neden sadece inject done yazıp hile gelmior ?
Öyle bir problem bende yok, 50 kere aynı şeyi yazınca da dikkat çekmiyorsunuz hocam. Attığınız her postu okuyoruz zaten. Eğer öyle bir problemle karşılaşırsak fixleriz zaten.@nader11ndeu hocam hile açılıyor oyuna giriyoruz fakat şöyle bi sorun var Birden walhack kapanıyor gibi oluyor çoğu adam gözükmüyor
sen efsane bı adamsın kralsın eyw.. sayene arapşarşa bıraz basa cıkabılıyozÖyle bir problem bende yok, 50 kere aynı şeyi yazınca da dikkat çekmiyorsunuz hocam. Attığınız her postu okuyoruz zaten. Eğer öyle bir problemle karşılaşırsak fixleriz zaten.
aynı sorun bendede var wall kapanıyor gıbı olup kımse gorunmuyorÖyle bir problem bende yok, 50 kere aynı şeyi yazınca da dikkat çekmiyorsunuz hocam. Attığınız her postu okuyoruz zaten. Eğer öyle bir problemle karşılaşırsak fixleriz zaten.