Seçkin Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Logitech uygulamısını indir diyor indiriyorum PC yeniden başlat diyor başlatıyorum gene tık yok.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Paran var ise bu hayatta sağlık ve ailende olur
Süper Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Güzel hile, ek olarak destek için yazanlar gidip yeni konu açabilirler. Elinize sağlık 8-9 el oynadım geçen gün no ban aklı başında olup elindeki yöntemleride katıp temizlik yaparak oynayan adam fatihe kadar ulaşır sizin sayenizde <3

PUBG Mobile BP
Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Güzel hile, ek olarak destek için yazanlar gidip yeni konu açabilirler. Elinize sağlık 8-9 el oynadım geçen gün no ban aklı başında olup elindeki yöntemleride katıp temizlik yaparak oynayan adam fatihe kadar ulaşır sizin sayenizde <3
8-9 maç mı? 250. maçımdayım. No ban. MH çalışıyor. :cool:

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Doesn't the aim bot cause ban?I I use most of the time the only radar.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
@nader11ndeu hocam hile açılıyor oyuna giriyoruz fakat şöyle bi sorun var Birden walhack kapanıyor gibi oluyor çoğu adam gözükmüyor

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
@nader11ndeu hocam hile açılıyor oyuna giriyoruz fakat şöyle bi sorun var Birden walhack kapanıyor gibi oluyor çoğu adam gözükmüyor
Öyle bir problem bende yok, 50 kere aynı şeyi yazınca da dikkat çekmiyorsunuz hocam. Attığınız her postu okuyoruz zaten. Eğer öyle bir problemle karşılaşırsak fixleriz zaten.

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
şuan da her hangi bir sorun yok mu botta bu aim kayması falan düzeldi mi acaba

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
@nader11ndeu vallahi hocam birden walhack açıkken adamın yerini görüyorum fakat tak die wh kapanıyor gibi bazı adamların yerini göstermiyor Nvdia günceleştirdim tekrar deneyecem

Üye
4 HİZMET YILI
HACK Center under PUBG mobile there written change available .is hack updating or it is a glitch