Üye
Ödüller
2
7 HİZMET YILI
4 gün boyunca güncel hileyi kullandım sadece yer gösterme açıktı onun dışında aimbot vs kapalıydı ve hiçbir zaman açmadım, ve dün bu hileden dolayı ana hesabım 10 yıl ban yedi..

Son düzenleme:
Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
4 gün boyunca güncel hileyi kullandım sadece yer gösterme açıktı onun dışında aimbot vs kapalıydı ve hiçbir zaman açmadım, ve dün bu hileden dolayı ana hesabım 10 yıl ban yedi..
i don know realy why u banned but i get 3 account conqoueror this season k/d plus 6 using enemy esp and item esp and sometimes when i realize the enemy is cheater i used aimbot on head ,but not banned until today after using from c1s2

Üye
Ödüller
2
7 HİZMET YILI
i don know realy why u banned but i get 3 account conqoueror this season k/d plus 6 using enemy esp and item esp and sometimes when i realize the enemy is cheater i used aimbot on head ,but not banned until today after using from c1s2
I don't know either, my friend, I applied everything according to the rule and only used ESP. I was banned within 4 days.

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
i can't use this hack today. i opened hack and game, the menu still appreared but esp and aimbot completely not work

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Vallahi bende oynuyorum 1 aydır sadece esp açık ama abartmıyorum en fazla 9 leş aldım genelde 5 veya 6 alıyorum her önüme gelene sıkmıyorum botu görüyorum üstüne bile gitmiyorum sistem anlamasın diye dikkatli oynarsanız bence ban atmaz

Üye
4 HİZMET YILI
Thank you, nice hack, to use!
Post automatically merged:

Está com risco de ban?

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
1 kere ban yedikten sonra sürekli ban yemeye başladım çözümü varmıdır acaba

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
I hope the aimbot gets better cuz I dont know why it is not working properly with me the rest is good

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
bir kere ban yedin mi sonra hep yiyorsun, ben format attım sonra 1,2 spoofer ayarladım, ban atmıyor artık, platin oldum.

Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
memoryhackers yapıyorsun bu işi tebrikler ağalar 2 ay oldu sadeceesp ve item görme kullanıyorum sorunsuz devam ediyorum devam ke . . .

Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
My account got banned for 10 years because of this scam :confused: