Onaylı Üye
Bu nedir arkadaş şu tuşlara basacağına bi teşekkür yazsaydın! Ayıptır.....DWCDWAEDWAEAWECWAECA
Bu nedir arkadaş şu tuşlara basacağına bi teşekkür yazsaydın! Ayıptır.....DWCDWAEDWAEAWECWAECA
i don know realy why u banned but i get 3 account conqoueror this season k/d plus 6 using enemy esp and item esp and sometimes when i realize the enemy is cheater i used aimbot on head ,but not banned until today after using from c1s24 gün boyunca güncel hileyi kullandım sadece yer gösterme açıktı onun dışında aimbot vs kapalıydı ve hiçbir zaman açmadım, ve dün bu hileden dolayı ana hesabım 10 yıl ban yedi..
I don't know either, my friend, I applied everything according to the rule and only used ESP. I was banned within 4 days.i don know realy why u banned but i get 3 account conqoueror this season k/d plus 6 using enemy esp and item esp and sometimes when i realize the enemy is cheater i used aimbot on head ,but not banned until today after using from c1s2
Vallahi bende oynuyorum 1 aydır sadece esp açık ama abartmıyorum en fazla 9 leş aldım genelde 5 veya 6 alıyorum her önüme gelene sıkmıyorum botu görüyorum üstüne bile gitmiyorum sistem anlamasın diye dikkatli oynarsanız bence ban atmaz4 gün boyunca güncel hileyi kullandım sadece yer gösterme açıktı onun dışında aimbot vs kapalıydı ve hiçbir zaman açmadım, ve dün bu hileden dolayı ana hesabım 10 yıl ban yedi..
Dostum pc de sıkıntı olabılır yada ıp ilede olabilir bende 1 kere cok beli edip ban yemistim suanda aımbot u cok abartmadan as ım hesao lvli 69 hile iyi hemde bayağı1 kere ban yedikten sonra sürekli ban yemeye başladım çözümü varmıdır acaba