Hello World
Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
this is third day using in new account i reached level 20 with Gold tier with low kd 2 and no ban till now

Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
hileyi legit oynamama rağmen size güvenip main hesabımda oynadım 10 yıl ban yedim

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
hello friends can someone help me, I'm trying to play in pubg VNG but ezpubg doesn't work in vng can you help me solve.

Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
When i am in lobby and press enter the hack doesnt inject it just closes it self ...any fix?

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Bende de loaderi açınca ekran bu şekilde kalıyor ve hiçbir şekilde oyun açılmıyor, hilesiz olarak açtığımda oyuna giriyor. Ayrıca Loader i açınca önceden çok geç açılıyordu ona da razıydık şimdi hiç açılmıyor.
Adsız.png

Hello World
Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Bende de loaderi açınca ekran bu şekilde kalıyor ve hiçbir şekilde oyun açılmıyor, hilesiz olarak açtığımda oyuna giriyor. Ayrıca Loader i açınca önceden çok geç açılıyordu ona da razıydık şimdi hiç açılmıyor.Ekli dosyayı görüntüle 78117
The gameloop version ur using have a problem or the windows itself has so i suggest you to install windows 10 ggOS ISO and then ur problem will be fixed

Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Hocam Uzun zamandır kullanıyorum ve gayet basarlı calısıyor guzel rank kasılabılıcek bir hile ellerıne saglık hocam