Seçkin Üye
hileyi kullanamıyoruz ki sürekli yüklenemeden hata veriyorhocam uzun zamandır bekliyordum ellerıne sağlık şimdi kullanmaya başliyacağım
hileyi kullanamıyoruz ki sürekli yüklenemeden hata veriyorhocam uzun zamandır bekliyordum ellerıne sağlık şimdi kullanmaya başliyacağım
ESP SORUNU HALEN DEVAM EDİYOR DAHA OYUNA GİRER GİRMEZ BİRDEN ESP KAPANIYORhocam uzun zamandır bekliyordum ellerıne sağlık şimdi kullanmaya başliyacağım
espde halen sorunvar durmadan kapanıyor kardo :dEsp artık güvende 5 kd ile ace master'a bugün ulaştım iyi eğlenceler
2 3 kere yükleye bas biraz bekle yükleniyorhile çalıştırırken site üzerinden yükle dediğim zaman yükleme yapmıyor sebebi ne
En kısa sürede hile tüm mercilerde sorunsuz çalışacaktır.Hack benden memnun değil
bence çalışmalı artıkEn kısa sürede hile tüm mercilerde sorunsuz çalışacaktır.
samer#0019What is your discord name??
hi->Fixed obs. Start obs before the cheat.
->Fixed unload button crash. *Alternative aimbot added again.
*Cheat updated for latest gameloop security update.
The gameloop version ur using have a problem or the windows itself has so i suggest you to install windows 10 ggOS ISO and then ur problem will be fixedBende de loaderi açınca ekran bu şekilde kalıyor ve hiçbir şekilde oyun açılmıyor, hilesiz olarak açtığımda oyuna giriyor. Ayrıca Loader i açınca önceden çok geç açılıyordu ona da razıydık şimdi hiç açılmıyor.Ekli dosyayı görüntüle 78117