Üye
Beautiful. Health to your work
bu sitenin hilesini çok kullandım ama eskiden report yediğim halde hiç ban yemezdim hileye birşeyler olmuş bir kaç kişiyi vurduktan sonra artık ban yedirmezken yediriyor belli falanda etmemiştim olmadımı olmuyor işte ban sorunu düzeltilene kadar dahada kullanmayacağım burama kadar geldiAS ustası oldum bende bıraktım esp kapaınıyor dıe kd de 4 e yakın cok report yıyıyorsunuz demek
bir oyun için neden yalan söyleyim kardeşim benim.millet çatır çatır ban yiyor bende yedim hile detect iken nasıl fatih oldun yalan söylüyorsun bence sen
make a profesional accound with your mobile number you must full regestration and help evry one to protect this site like spam fake account and allAfter two years I got a block in my account and I made a new acciunt but after a few hours I got a block .
what should I do before I make a new account ??
and if you blocked than is the owner banned you you need to follow the rullesAfter two years I got a block in my account and I made a new acciunt but after a few hours I got a block .
what should I do before I make a new account ??
bencede yalan söylüyor bu sezonda cünki herkes ban yedi 100.200millet çatır çatır ban yiyor bende yedim hile detect iken nasıl fatih oldun yalan söylüyorsun bence sen
bu yüzden oyunu bıraktımbencede yalan söylüyor bu sezonda cünki herkes ban yedi 100.200
kardeşim bende maçta bi anda hile kapanıyor ama menü açık kalıyor sende olmuyor mu ?Gerçekten memoryhackers bu işi yapıyor süpersiniz
şimdi düzeldi knka2 3 kere yükleye bas biraz bekle yükleniyor
me too loli get banned 10 years