Banlı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
AS ustası oldum bende bıraktım esp kapaınıyor dıe kd de 4 e yakın cok report yıyıyorsunuz demek
bu sitenin hilesini çok kullandım ama eskiden report yediğim halde hiç ban yemezdim hileye birşeyler olmuş bir kaç kişiyi vurduktan sonra artık ban yedirmezken yediriyor belli falanda etmemiştim olmadımı olmuyor işte ban sorunu düzeltilene kadar dahada kullanmayacağım burama kadar geldi

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
After two years I got a block in my account and I made a new acciunt but after a few hours I got a block .
what should I do before I make a new account ??
make a profesional accound with your mobile number you must full regestration and help evry one to protect this site like spam fake account and all

Nefes Al Çocuk
Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
hıle fıxlendı sakın kullanmayın 2 yıldır kullanıyordum ama gecen hafta ban yedım asla bellı etmedıgım halde

Çelebi
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Son 2 hesabımda ban yedi, fixlenme olasılığı yüksek.

OG COMMUNITY
Uzman Üye
Ödüller
5
Sosyal
5 HİZMET YILI
mousem logitech değil aimbotu kullanamam değil mi ?

Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
hile fixlendi 2 hesapta ban yedi sakın oynamayın

Üye
3 HİZMET YILI
Please update the protection for the hack because the current protection has become discovered by the game and many and many players have been assigned to their main accounts because they trusted all the confidence in you and they were enjoying your wonderful products. Please update the protection please and thank you for your cooperation with us

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Vay be yine banlamalı kısımlara döndük. En azından üst liglerde safeler kalır sadece rahatlarız

AngelofDeath
Uzman Üye
Ödüller
3
Sosyal
3 HİZMET YILI
beyeler aim bot farklı yerelere sıkıyo adama sıkarken bianada deliriyo çözümü nedir

Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
i don't play this hack for 2 month, it has free by pass and hack on internet, this hack was dectected and admin dont give a sh*t about that