Kendiliğinden kapanıyor ya onu dedim hocam ve yeniyim k.bkapanmakla ilgili bir çözüm göremedim başlık clickbait olmuş
Hocam ben level +3 de kullanıyorum gayet memnunum, tarıyacaksan. Fakat sniper la normal vur aimbot la vuramazsınKafa hocam en iyi şekilde verim almak istiyorum da
Ekran görüntüsü atabilir misin?NIX yanıt vermiyor hatası alıyorum yardım..
Kapanma sorununu bende yarım yamalak biliyorum ama hızlı bir şekilde açınca o sorun da ortadan kalkıyorbir müddet sonra kapanıyor sorun nedir acaba bir fikri olan varmı?
Hocam ben de öyle bi sıkıntı olmadığından bilmiyorumMüdür bu tuş kombinasyonları bozuluyor varmıdır bi çözüm ??
Aimbot seviyesini ayarla düzelir.Hocam ben kafa da kullanıyorum normalde ama kafaya kilitlenmiyor
Bana yardımcı olurmusunuz? Hileyi kullanıyordum 10 gündür. Bugün hata verdi, winrar dosyasından çıkaramıyorum, ss aldım ama nereye atacağım bilmiyorum.
oyunu açınca değil mi? eğer öyleyse tencent de sıkıntı olabilir.
windows 7 olduğu için olabilir hile hata verebiliyor , windows 10 da böyle bi hata alan yokOyun içinde lobide heryerde 2 saniyede bir geliyor yanıt vermesini bekle diyorum gidiyo 2 saniye sonra yine geliyo kapat dedikten sonrada aynı poblem.
valla hocam resim paylaşırsan daha yararlı olur fakat ben fazla anlamıyorum anlayan arkadaslar cevap verebilir.ben jıt hata ayıklama diye bir hata alıyorum onu nasıl düzelte bilirim
windows 7 olduğu için olabilir hile hata verebiliyor , windows 10 da böyle bi hata alan yok
Peki düzeltmek için bir yol yokmu hocam?