Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dean Winchester
Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Bypass tan yiyorsun bypass varmı ??

Üye
7 HİZMET YILI
s.a ben hileyikulanıyodum çok güzel bi şekilde eline emeğine sağlık ama şimdi giremiyorum dunden beri çalıştıra basıyoru hiç bişey çıkmıyo eskiden yeşil yazı geliyodu 1dk içinde açılcak diye şimdi oda çıkmıyo açılmıyo bi yardımcı olurmusun sanazahmet
Post automatically merged:

ismailykvinnn ekleyin beraber oynayak hem hileyide anlatırım hata falan veriyorsa yardımcı olurum
sa bana bi yardımcı olurmusun kardeşim

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
sByte kodlayıcılarına sesleniyorum. Lütfen No Recoil hilesini programa kodlar mısınız? sByte ile FPS düşmeden oynayabiliyorum sadece diğer hilelerde FPS kaybı yaşıyorum.

Üye
7 HİZMET YILI
hayırlı geceler dün akşama kadar çok iyi çalışıyordu şu an da hilenin konsolu açılmıyor bütün işlemler normal fakat konsol gelmiyor problem ne olabilir yardımcı olabilecek birisi yada birileri varmı?şimdiden teşekkürler saygılarımla.

Üye
7 HİZMET YILI
ben bo error:thonkie:
cncb_ff.png

Üye
7 HİZMET YILI
Öncelikle Merhabalar

Bu hileyi bilgisayarıma yükledim ve sorunsuz bir şekilde kullanıyordum sonra oyunu kapatım tekrar açtığımda BadImageFormatException hatası ile karşılaştım ve hileyi açamıyorum lütfen yardımcı olur musunuz

Üye
6 HİZMET YILI
Ben hileyi indiriyorum menü geliyor onu da kapalı açık felan yapıyorum end yapıyorum ama çalışmıyor ne yapmalıyım ?

Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
Hileyi açıyorum fakat hiç bir şey gelmiyor lisans kodunu giriceğimiz yer gelmiyor yani her 2 hiledede aynı sorun var .!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...