Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
@Pikachu7 Dostum hilede çok takılma ve lag var işlemcimden dolayı değil hileden dolayı hile kendi kendine kapanıyor ESP takılı kalıyor F6 yenilemesi bile işe yaramıyor bazen işlemcim gayet iyi bu arada 0 kasma var ama takılma sorunları hileyi kötü durumda bırakıyor bu sorunların fixlenmesi lazım teşekkürler yapanada paylaşanada Türkçe bir hilede gördük sonunda :)
Bende Windows 10 Pro Var İ7 8700k İşlemcim 32 gb Ram Var Ekran Kartım 1080 Ti Hiçbir Sorun Yok Gayet Stabilm Lag Varsa item esp Ve Vehicle esp yi Kapat İyi Forumlar :kaybear:

Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Loaderdan hileyi yüklediğimde veriler alınıyor diyor ardından kapanıyor . Yardım edin lütfen ya

Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
how can i fix this ? "provide load failure"
38207190407211518387.png
Bende aynı hatayı alıyorum yardım var mı beyler

Üye
7 HİZMET YILI
hilenin çalışması için programın dil ayarını ingilizce mi yapmamız gerekiyor ??

Üye
7 HİZMET YILI
Bende Windows 10 Pro Var İ7 8700k İşlemcim 32 gb Ram Var Ekran Kartım 1080 Ti Hiçbir Sorun Yok Gayet Stabilm Lag Varsa item esp Ve Vehicle esp yi Kapat İyi Forumlar :kaybear:
Öyle bir lag değil bilgisayarımdan kaynaklı değil hileden kaynaklı çalışıyor 15 dk sonra kapanıyor veya ESP falan takılı kalıyor
Post automatically merged:

Bende aynı hatayı alıyorum yardım var mı beyler
Driverlarınızı güncelleyin burdaki linkten
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
indirin güncelleyin bi sorunuz olursa sorabilirsiniz.

Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
bende hile sorunsuz fakat oyun içinde durduk yere kapanıyor baştan açmam lazım oluyor birde bazen esp gidiyor f6 bassam bile göstermiyor güncelleme şart

Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Driverlarınızı güncelleyin burdaki linkten
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
indirin güncelleyin bi sorunuz olursa sorabilirsiniz.
[/QUOTE]

Hepsini indirdim içinde mevcut olanların fakat yine aynı hatayı alıyorum

Üye
7 HİZMET YILI
Ben de lisans doğrulama bekleniyor diyor sonra kapanıyor home tuşuna basıyorum ama açılmıyor hiçbir şey.

Uzman Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Hile sorunsuz calisiyor menu 5 saniye icinde geliyor :) tum ozellikler calisiyor ve efsane hile :) elinize saglik

Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Hile 10 numara çalışıyor Emeğinize Sağlık yanlız tek bir sorun var durduk yere belirsiz zamanlarda hata vermeden kapanıyor, 1 oyunda 2 kez açmak zorunda kaldıgım oldu. buna bir çözüm bulursanız efsane :)

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Sorunsuz çalışıyor ama @frdeksi 'nin dediği gibi oyun ortasında hata vermeden kapanıyor bir maçta 3-4 kez tekrar açtığım oldu hatta 4. açtığımda hile açılmış gibi gözükse bile oyuncu espleri gözükmedi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...