aynen oyunun ortasında otomatik kapanıyor durduk yereGüncelleme Gelicekmi Oyun Ortasında Kapanmaya Basladı
aynen oyunun ortasında otomatik kapanıyor durduk yereGüncelleme Gelicekmi Oyun Ortasında Kapanmaya Basladı
Bende Windows 10 Pro Var İ7 8700k İşlemcim 32 gb Ram Var Ekran Kartım 1080 Ti Hiçbir Sorun Yok Gayet Stabilm Lag Varsa item esp Ve Vehicle esp yi Kapat İyi Forumlar@Pikachu7 Dostum hilede çok takılma ve lag var işlemcimden dolayı değil hileden dolayı hile kendi kendine kapanıyor ESP takılı kalıyor F6 yenilemesi bile işe yaramıyor bazen işlemcim gayet iyi bu arada 0 kasma var ama takılma sorunları hileyi kötü durumda bırakıyor bu sorunların fixlenmesi lazım teşekkürler yapanada paylaşanada Türkçe bir hilede gördük sonunda
Bende aynı hatayı alıyorum yardım var mı beylerhow can i fix this ? "provide load failure"
![]()
Öyle bir lag değil bilgisayarımdan kaynaklı değil hileden kaynaklı çalışıyor 15 dk sonra kapanıyor veya ESP falan takılı kalıyorBende Windows 10 Pro Var İ7 8700k İşlemcim 32 gb Ram Var Ekran Kartım 1080 Ti Hiçbir Sorun Yok Gayet Stabilm Lag Varsa item esp Ve Vehicle esp yi Kapat İyi Forumlar![]()
Driverlarınızı güncelleyin burdaki linktenBende aynı hatayı alıyorum yardım var mı beyler
Sıkıntı yok kökle undeteced ben yemedimEyw Kral Ban Durumu Nasıl Ana Hesapda Açsam
ben çalısmıyorSorunsuz çalışıyor ama @frdeksi 'nin dediği gibi oyun ortasında hata vermeden kapanıyor bir maçta 3-4 kez tekrar açtığım oldu hatta 4. açtığımda hile açılmış gibi gözükse bile oyuncu espleri gözükmedi