fiyat yok gg diye biyerden buldum gamegua..... birde redgamınd diye biyer var telegramda no root diorÖncelikle sana belirttiği fiyat nedir ?
şimdi gameguardian sıkıntlı iş onun için root olması gerek bir de host konusuna gelecek olursak hileleri safe olma mantığı işte hep güncellenir sana tavsiyem bulaşmafiyat yok gg diye biyerden buldum gamegua..... birde redgamınd diye biyer var telegramda no root dior
Post automatically merged:
videosunu özelden attım @retex
yapsam ne olur mesela gameguardianı yapmıcam zaten bu sana özelden attığımı bi denicem onda bir şey olurmuşimdi gameguardian sıkıntlı iş onun için root olması gerek bir de host konusuna gelecek olursak hileleri safe olma mantığı işte hep güncellenir sana tavsiyem bulaşma
ban yediysen açamazsınBen pubg mobil 10 yıl ban yedim sadece klonlayiciyla girdim nasıl açabilirim soylermisiniz
kardeşim evet hile platformu her hilede ban riski vardır hile kullanıyorsan ban yemeyide göze alacaksın ve bununda bir çözümü yok malesef boştan yere yediysen ticket at belki açarlar ama sanmamBurası hile platformu değil mi bunu çözüm yapamiyolarmi
ban yediysen açamazsın büyük ihtimalle dostum gene de bi ticket at bakalım
[/QUOT
Taman bekleyinban yediysen açamazsın büyük ihtimalle dostum gene de bi ticket at bakalım
Ticket nedir beyler?açılmaz büyük ihtimal ama ticket bir çaree
Ben emulatörden almıyorum kasıyorPubg Mobile Oynarken Cok Keyif Alıyorum
If you ate ban you can't open it
Post automatically merged: