Pubg mobile hangi harita en fazla puanı veriyor ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar rank kasmayı düşünüyorumda hangi haritada oynamalıyım sizce squad giriyorum bu arada ? kesin bilenler yazsın ! ve hilesiz oynuyorum

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
erangel vikendi miramar aynı puanları verir sadece sanhok az puan veriyor

ŞABO
Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
benım bıldıgım tum harıtalar aynı puan verıyor arkdaşlar

* xάήάx *
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Puan sistemi haritaya göre sıralanacak ise Erangel - Miramar - Vikendi - Sanhok olur. Aslında puan sisteminin haritalarla tek bağlantısı hayatta kalma süresidir. Eğer fazla puan almak istiyor isen alandan can kaybı yaşaman (sürekliliği işe yaramaz) - ekip arkadaşını kaldırman - verdiğin hasarın yüksek olması - kill sayının 5 - 10 arasında olması - kullandığın can miktarının verdiğin hasar ile orantılı olması - hayatta kalma süresi. En yüksek puanları bu şekilde alırsınız, iyi forumlar.

Çelebi
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Haritaları bilemiyorum ama kill sayın 10 civarlarında tutunca (üstünün bir artısı var mı göremedim) son 10'a kalınca ve sürekli sağlık yenileyince daha çok puan veriyor diye biliyorum.Lakin 1 verip 5 alan bir sistemleri var, bu sistemde fatihe gelenler ya uyuşturucu bağımlısı gibi oynuyorlar ya da takımca hileler(ana hesapta açmakta aşırı risk).

What Happn After U Lose
Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
So your saying my total off points (besides skills) is based on everyone else’s experience?

Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
puan için hayatta kalma zamanı aldığın kill verdiğin hasar önemli tabi ki sıralama da etkiliyor

Elbet Birgün
Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
sanhok harici oyna kardeşim iyi puanlar alırsın.

Üye
6 HİZMET YILI
Puan sistemi haritaya göre sıralanacak ise Erangel - Miramar - Vikendi - Sanhok olur. Aslında puan sisteminin haritalarla tek bağlantısı hayatta kalma süresidir. Eğer fazla puan almak istiyor isen alandan can kaybı yaşaman (sürekliliği işe yaramaz) - ekip arkadaşını kaldırman - verdiğin hasarın yüksek olması - kill sayının 5 - 10 arasında olması - kullandığın can miktarının verdiğin hasar ile orantılı olması - hayatta kalma süresi. En yüksek puanları bu şekilde alırsınız, iyi forumlar.
arkadaş güzel izah etmiş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...