Çözüldü PUBG Mobile hile çalışmama sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
4 HİZMET YILI
Logitech G Hub eski sürümlerin hepsini kalıntısız bir şekilde denedim yine de çalışmıyor.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Hileye bağımlı birisi sadece
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
çalışmıyor derken biraz açar mısınız konuyu ?

Banlı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
aynen oyle aım calıstırmak ıcın bende ındırıdm kurdum ama hılemızde aım calısmıyor

Üye
4 HİZMET YILI
çalışmıyor derken biraz açar mısınız konuyu ?
knk g huba güncelleme geldi aim bot bozuldu bütün eski sürümleri g hubun yükledim kurdum denedim vs vs hiç bir şekilde aim bot calısmıyor dier pc de de denedim hiç yüklü olmadığı halde kalıntısız bi şekilde yine çalışmadı ana pcmden sıralıyorum ( temp %temp% prefetch ) dosyalrını temizledim kalıntı bırakmadım ayrıyetten hykeylocalmac tan da sildim temizledim herseferinde 24 defa farklı farklı yontemlerle sildim sildim yükledim olmuyor .

sudo apt get install NEWLIFE
Süper Üye
Ödüller
9
Sosyal
8 HİZMET YILI
knk g huba güncelleme geldi aim bot bozuldu bütün eski sürümleri g hubun yükledim kurdum denedim vs vs hiç bir şekilde aim bot calısmıyor dier pc de de denedim hiç yüklü olmadığı halde kalıntısız bi şekilde yine çalışmadı ana pcmden sıralıyorum ( temp %temp% prefetch ) dosyalrını temizledim kalıntı bırakmadım ayrıyetten hykeylocalmac tan da sildim temizledim herseferinde 24 defa farklı farklı yontemlerle sildim sildim yükledim olmuyor .
lua dosyasını paylaşır mısın belki dosyadaki kodda bir sorun oluşmuş olabilir yeni sürümle beraber
windows taraflı olabilir veya oyunun antisiyle ilgilide olabilir bilgilendirmelerin dahilinde yardımcı olabiliriz belki

Banlı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
yok cidden bendede acılmıyor aslında calısmıyor aim kaymıyor yada cekmıyor dıyeyım yapabılen yazabılır mı yardımcı olursanız cok mınnettar olurum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...