Pubg mobile Hile Çalışmıyor (bozuluyor)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Skeet number number 1
Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Gençler hileyi Açıyorum Bi ESP geliyor Bi gelmiyor Çalışmıyor Yani TEMP dosyasını siliyorum Ayarlar Gidiyor
ayarları yapıp f6 ya basıorum tekrardan hile çalışmıyor Bu sorunu Düzeltirseniz Sevinirim
ve Yeni Gelen güncellemede Ban atmıyor 15 kill aldığım maç oldu 18 kill aldığım maç oldu ve ban yemedim Sadece ESP kullanyorum Belli etmeden
Suspicious Score ne demek bide Onu yanıtlarsanız Sevinirim 10 oluyor 20 oluyor felan Ekranın hafif sağ üst tarafında Görünüyor biliyosanız tabi

Skeet number number 1
Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Ya 2 el önce kullanıyordum f6 ya basınca Değişik değişik yazılar geliyor Hile menüsü Geliyor
ama Hile çalışmıyor ve hileyi kapattıktan sonra Hilenin menüsü fln açık kalıyor Hilenin Tamamen Update edilmesi lazım
Acilen

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Güncellemeden dolayı tam çalışmıyor yetkililer en kısa sürede güncelleyecektir.

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Hile bi yere kadar çalışıyo sonra donma ve siyah ekran geliyo takılıp kalıyo bende

Skeet number number 1
Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
hack de sadece izleme açsam ban yermıyım çatısmaa felan hıc gırmıecegım sadece rank kasıcagım sadece izleme açsam ban yermıyım
Kardeşim ben kullanıyorum belli etmeden oynarsan yemezsin Ben yemiyorum 15 kill fln aldım yemedim ama 10 kili geçme
3 ay ban rsikine girersin Ve belli etmiceksin duvardan bakmıcaksın adamlara

Skeet number number 1
Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar Hile Düzelmemiş Hayla Çalışıyor Yazıyor Lütfen Birisi Team Wiever ile fln Yardım edebilir mi
Hileyi açıyorum esp fln gelmiyor hilenin menüsü geliyor adam göster miyor

L4G

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Sadece yer gösterme verakibin mesafesi olsa hem ban riski çok az hemde oyun daha güzel hal alırve tabiki güncellemeleri kolay ve daha önlemli olur tabi bu benim görüşüm
Doğru diyorsun fakat sadece bir kişinin isteğini karşılamıyorlar herkesin istediği ortak şeyleri ekliyorlar ama siz sadece bu özellikleri açarak oynayabilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...