Çözüldü Pubg mobile hile cmd sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
3 HİZMET YILI
entere basıyorum gelmiyor lobideyken bu arada 1659819424 entere basıyorum lobideyken hile gelmiyorr yardm

Çözüm
entere basıyorum gelmiyor lobideyken bu arada 1659819424 entere basıyorum lobideyken hile gelmiyorr yardm
@kingangel

Bu yöntemi deneyiniz

Linkteki programları kurunuz. Daha önce kurduysanız eğer 3. sıradan başlayarak işlemleri yapın ve tekrar deneyiniz.

1-
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

2-
(rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.)

3- Antivirüs programlarınızı ve Windows Defender kapatın.

4-windows arama kutusuna bu klasör isimlerini tek tek yazarak bulup içindekileri siliniz.

Temp >>> Prefetch >>> %TEMP% >>> Recent...
Süper Üye
Ödüller
8
4 HİZMET YILI
@kingangel

Bu yöntemi deneyiniz

Linkteki programları kurunuz. Daha önce kurduysanız eğer 3. sıradan başlayarak işlemleri yapın ve tekrar deneyiniz.

1-

2-
(rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.)

3- Antivirüs programlarınızı ve Windows Defender kapatın.

4-windows arama kutusuna bu klasör isimlerini tek tek yazarak bulup içindekileri siliniz.

Temp >>> Prefetch >>> %TEMP% >>> Recent

5- Bilgisayarınızı restart yapıp yeniden başlatın

6- Hileyi temiz boş bir flash belleğe atınız ve hileyi normal olarak flash bellek üzerinden çalıştırınız.

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...