Çözüldü Pubg mobile hile esp çalışmama sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
bende esp çalışmıyo sebebbi ne ambarda 2 kişi gözüküyo sadece klasikte hiç bi oyuncu yok gözükmüyo

Çözüm
f6 ile yenile yap bir kaç kez yapınca hata vermiyor ve düzeliyor. Bende de aynı sorun vardı bu şekilde çözdüm. Ayrıca konuda yazanları harfiyen yerine getirdiğine emin ol. Çünkü bazı ihtiyaç duyduğu güncellemeler var.
Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
f6 ile yenile yap bir kaç kez yapınca hata vermiyor ve düzeliyor. Bende de aynı sorun vardı bu şekilde çözdüm. Ayrıca konuda yazanları harfiyen yerine getirdiğine emin ol. Çünkü bazı ihtiyaç duyduğu güncellemeler var.

Çözüm
Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
f6 ile yenile yap bir kaç kez yapınca hata vermiyor ve düzeliyor. Bende aynı sorun vardı bu şekilde çözdüm. Ayrıca konuyu yazanları harfiyen yerine dile getirdi. Çünkü bazı ihtiyaç duyduğu güncellemeler var.
Lütfen başka yarım edeceğn bişey varmı yine olmadı

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Gameloop son sürümü 7.1i indirip kurdaysanız sorun onunla alakalı hile açılmıyor . Bende de aynı sorun var esp aktif olmuyor

En kötü savaş bildiğin ve hissettiğin arasındadır
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Kanka
Gameloop son sürümü 7.1i indirip kurdaysanız sorun onunla alakalı hile açılmıyor . Bende de aynı sorun var esp aktif olmuyor
hile 7.1 sürümde çalışmıyor yanlış bilgilendirme vermessen sevinirim dostum f6 yapıp tekrar dene derim

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
bende son sürümü indirdikten sonra çalışmamaya başladı. acaba eski sürümü indirsem düzelir mi? yani çalışırmı ?
Post automatically merged:

ya da yeni sürüm için hile de bi güncelleme ne zaman olur

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...