Pubg Mobile hile hakkında deneyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Hesabınıza önem veren biri iseniz sadece name ESP kullanmanız yeterli olacaktır ama öyle keyfi olarak giriş yapıyorsanız istediğiniz hileyi istediğiniz şekilde kullanabilirsiniz.Ban yeme riski yediğiniz report geçmişine bağlıdır.Aynı nedenden defalarca report yerseniz Ban yemeniz pek anormal değil

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Yalan diyenler çift s4 hesabım gitti :D yakalıyor mu deject mi olmuş hile anlamadım ama aim ext kullanın hesaplarınıza yazık olmasın beyler

The story about good
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Bütün olay Aim'i abartmak ve abartmamak işte bütün mesele bu

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Ext ile Int arasındaki fark nedir? Int'yi yakalayıp Ext'yi neden yakalayamıyorlar?

Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
ben bunda ayar falan göremedim. direk açıyorum. aim falan da yok. ayarlarını nasıl yapıyorsunuz

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Ext ile Int arasındaki fark nedir? Int'yi yakalayıp Ext'yi neden yakalayamıyorlar?
ext aim biraz daha uyuşuk adamın üstüne direk kitlenmiyor ama int aimde adamın üstüne direk kitleniyor önüne fln sıkıyor ama extde adamın üstüne yavaşca gidiyor [kendin kaydırıyormuşsun gibi] ama adamın önüne fln sıkmıyor yani kendi aimin iyiyse ext yerine kendi aimini kullan bence [istersen ama]

Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Ben aylardır kullanıyorum hesap 47lvl hiç sorun çıkmadı yapanın eline sağlık

Üye
7 HİZMET YILI
Hi developer of dword hack. why there is no int aimbot option ,in the new update .
i can't select it. ijust found ext option.
please answer TNX

Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
insert tusuna basınca hile menusu kaybolmuyor bende +++++++

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Herkesin malumu Arab arkadaşların %95 inde hile olması sebebiyle bende cinnet sonucu :) kullanmaya başladım sıfırdan bir hesap açıp 48 lvl e kadar geldim ve int dahil çoğu şey açıktı. Tabi bu banlanmiyacağım anlamına gelmiyor. Bizde bir gün yiyebiliriz. Konuya bağlamak gerekirse ban olayı sistemin otomatik olarak yakalaması yada çok şikayet sonucu atılıyor. Ben genelde Sağolsun site yöneticilerinin dediklerine uyarak devam ediyorum örneğin int yi kaldırdılar ve açıklamasını yaptılar. Teşekkür ediyorum. ve gösterdikleri ayarları kullanarak devam ediyorum. Ban riski ni unutmayarak buda benim ve oyunun arasında olan savaş :D

⭐Can Bovver⭐
Ultra Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Herkesin malumu Arab arkadaşların %95 inde hile olması sebebiyle bende cinnet sonucu :) kullanmaya başladım sıfırdan bir hesap açıp 48 lvl e kadar geldim ve int dahil çoğu şey açıktı. Tabi bu banlanmiyacağım anlamına gelmiyor. Bizde bir gün yiyebiliriz. Konuya bağlamak gerekirse ban olayı sistemin otomatik olarak yakalaması yada çok şikayet sonucu atılıyor. Ben genelde Sağolsun site yöneticilerinin dediklerine uyarak devam ediyorum örneğin int yi kaldırdılar ve açıklamasını yaptılar. Teşekkür ediyorum. ve gösterdikleri ayarları kullanarak devam ediyorum. Ban riski ni unutmayarak buda benim ve oyunun arasında olan savaş :D
valla bro bende her seyı off yapıyorum sade radar on :) devam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...