antiban kullanıyor musun peki ?Dostum hile şuan sorunsuz oyunun güncel değildir muhtemelen gameloopu sil baştan yükle sorun halolur. Aynı hata bende de vardı oyunumu güncellemediğimi fark ettim bir arkadaş sayesinde günceledikten sonra düzeldi.
teşekkür ederim ama oyun güncel başka bir sebebi olmalı hatanınGameloop tan oyunlarım yerine gel pubg yi güncelle . Benim ki öyle hâlloldu...
bende öyle düşünüyorum hileyi sildim yükledim ama yinede olmuyorbaştan yüklemeyle alakası yok
windows defender da engellerler onu da kapamalısın youtube üzerinden kapama videoları izleyebilirsinbende xproject8 wırıslu dosya dıyor antı vurus programı yok pcde
gameloop türkçe zaten dostum yinede teşekkürlerhata verdiği bölüm hilenin dil ayarı acaba gameloop diliyle alakası olabilir onu türkçeye çevir res at pc ye tekrar dene
Post automatically merged:
windows defender da engellerler onu da kapamalısın youtube üzerinden kapama videoları izleyebilirsin
ustam lütfen boş yorum atma konuya dair yardımcı bir cevabın varsa yaz yoksa yazmaEve tıkıldık bu günlerde, haliyle sigara da içemiyorum ailem bilmediğinden. E-sigara almayı düşündüm en azından kokmaz çaktırmadan içerim iki üç fırt yeter bana. Tren bacası gibi olanlar değil de, juul benzeri kalem gibi küçük e sigaralar gördüm. Bütçem olsa juul alacam ama maksimum 260 tl verebilirim.
denedim ustam çalışmadıhile çalışıyor hile programını sil masaüstündn yeniden yükle o zaman çalışır
güncelledim yine düzelmediGüncelleme, sorunlarını çözebilir.
Boş yorum yapmayınız lütfen
Ayriyatten sizde boş yorum yapmayınız
MMalesef haylen bir çözüm bulamadımdüzeltebilen varmi