- Yasaklandı
Hocam her türlü ban yiyorsun,defalarca denedim. Sadece adam mesafesi açık oynadım.kd 5 altı tuttum, izlediğimi belli etmemeye çalıştım. Lakin bir süre sonra ban yedim hepsinde.şimdi şkayet ettiler ve izlendim diyelim. Hiçbir maçta bu kesin izliyor diyemezler,ona göre oynadım.çünkü kişi teceübelidir iyi ses kasıyordur, aimi iyidir vs. Çok iyi tartmak lazım hile demek için. Sanırım,tüm hile programları oyunda bir anormallik olyşturuyor. Bu kayıt altına alınıyor. Ama hile kullananlar çok çok fazla olduğu için sizesıra gelme süresi değişiyor. Bunuda yediğiniz reportlar hızlandırıyor. Ne kadar rwport o kadar listede üst sıraya çıkartıyor. Sıra gelince bakıyorlar, verilerinde anormallik var. Tak hesavı banlıyor geçiyorlar.ben sadece esp kullanıyorum ve 2 3 haftadır ban yemedim diger seçenekleri açınca ban atıyor olabilir aimbot falan kapatıp sadece esp ile dene yine aynı şekilde ban atarsa gamelloopu tamamen sil tekrar yükle
illaki hertürlü ban yiyorsun ama senin gibi 1 2 oyunda ban yemiyorsun ben 2 3 haftadır yemedimHocam her türlü ban yiyorsun,defalarca denedim. Sadece adam mesafesi açık oynadım.kd 5 altı tuttum, izlediğimi belli etmemeye çalıştım. Lakin bir süre sonra ban yedim hepsinde.şimdi şkayet ettiler ve izlendim diyelim. Hiçbir maçta bu kesin izliyor diyemezler,ona göre oynadım.çünkü kişi teceübelidir iyi ses kasıyordur, aimi iyidir vs. Çok iyi tartmak lazım hile demek için. Sanırım,tüm hile programları oyunda bir anormallik olyşturuyor. Bu kayıt altına alınıyor. Ama hile kullananlar çok çok fazla olduğu için sizesıra gelme süresi değişiyor. Bunuda yediğiniz reportlar hızlandırıyor. Ne kadar rwport o kadar listede üst sıraya çıkartıyor. Sıra gelince bakıyorlar, verilerinde anormallik var. Tak hesavı banlıyor geçiyorlar.
Bir iki oyunda bende yemiyorum ama hesaplar 3-4 günden fazla yaşamıyor.illaki hertürlü ban yiyorsun ama senin gibi 1 2 oyunda ban yemiyorsun ben 2 3 haftadır yemedim
:d NEREDEYSE HER OYUN 1. VEYA 2. OLUYORUM KNKBir iki oyunda bende yemiyorum ama hesaplar 3-4 günden fazla yaşamıyor.Senin killerin,kd düşüktür.Dolayısıyla az report yiyorsundur.