Pubg mobile hile hk.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pilaxinaris
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Logları silip dene başka bir hile kurup denediyseniz komple sistem geri yükleme yapın

XS
Süper Üye
10 HİZMET YILI
öncelikle lobideyken bütün hileleri kapat sonra esp aç aimbot her hile de ban yeme riskini artırıyor.

Üye
6 HİZMET YILI
u have to use a bypass if u dont want to get banned

Seçkin Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
oyunla ilgili her şeyi sil yeniden yükle düzelir

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
sadece esp yle oyna ve ben 2 haftadır giriyorum hala ban yemedim

Süper Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
fix olabilir ya da senin gameloopu silip tekrar kurman gerek.

Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
ben sadece esp kullanıyorum ve 2 3 haftadır ban yemedim diger seçenekleri açınca ban atıyor olabilir aimbot falan kapatıp sadece esp ile dene yine aynı şekilde ban atarsa gamelloopu tamamen sil tekrar yükle

Çelebi
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
ben sadece esp kullanıyorum ve 2 3 haftadır ban yemedim diger seçenekleri açınca ban atıyor olabilir aimbot falan kapatıp sadece esp ile dene yine aynı şekilde ban atarsa gamelloopu tamamen sil tekrar yükle
Hocam her türlü ban yiyorsun,defalarca denedim. Sadece adam mesafesi açık oynadım.kd 5 altı tuttum, izlediğimi belli etmemeye çalıştım. Lakin bir süre sonra ban yedim hepsinde.şimdi şkayet ettiler ve izlendim diyelim. Hiçbir maçta bu kesin izliyor diyemezler,ona göre oynadım.çünkü kişi teceübelidir iyi ses kasıyordur, aimi iyidir vs. Çok iyi tartmak lazım hile demek için. Sanırım,tüm hile programları oyunda bir anormallik olyşturuyor. Bu kayıt altına alınıyor. Ama hile kullananlar çok çok fazla olduğu için sizesıra gelme süresi değişiyor. Bunuda yediğiniz reportlar hızlandırıyor. Ne kadar rwport o kadar listede üst sıraya çıkartıyor. Sıra gelince bakıyorlar, verilerinde anormallik var. Tak hesavı banlıyor geçiyorlar.

Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Hocam her türlü ban yiyorsun,defalarca denedim. Sadece adam mesafesi açık oynadım.kd 5 altı tuttum, izlediğimi belli etmemeye çalıştım. Lakin bir süre sonra ban yedim hepsinde.şimdi şkayet ettiler ve izlendim diyelim. Hiçbir maçta bu kesin izliyor diyemezler,ona göre oynadım.çünkü kişi teceübelidir iyi ses kasıyordur, aimi iyidir vs. Çok iyi tartmak lazım hile demek için. Sanırım,tüm hile programları oyunda bir anormallik olyşturuyor. Bu kayıt altına alınıyor. Ama hile kullananlar çok çok fazla olduğu için sizesıra gelme süresi değişiyor. Bunuda yediğiniz reportlar hızlandırıyor. Ne kadar rwport o kadar listede üst sıraya çıkartıyor. Sıra gelince bakıyorlar, verilerinde anormallik var. Tak hesavı banlıyor geçiyorlar.
illaki hertürlü ban yiyorsun ama senin gibi 1 2 oyunda ban yemiyorsun ben 2 3 haftadır yemedim

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
gameloopu silip tekrar yükleyip deniyebilirsn

tasciomerfurkan
Uzman Üye
8 HİZMET YILI
Gameloop u sil bilgisayarı şöyle bir temizle kalıntıları da kayıt defterini de temizle, kapatıp aç ve sadece esp kullan.

Trying To Do Better
Uzman Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
Merhabalar Pubg mobile emulatorde hileyi yapıyorum oyuna giriyorum. 1-2 dk sonra direk ban yiyorum. bir çözüm yok mu ?

Çelebi
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
illaki hertürlü ban yiyorsun ama senin gibi 1 2 oyunda ban yemiyorsun ben 2 3 haftadır yemedim
Bir iki oyunda bende yemiyorum ama hesaplar 3-4 günden fazla yaşamıyor. :D Senin killerin,kd düşüktür.Dolayısıyla az report yiyorsundur.

🇦🇿
Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
bu hileyi aimbotsuz 1 yildir kullaniyorum bir defa bile ba n yemedim her oyun 20+ kill alsamda bence emulatoru sil yeniden yukle

Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Don't try cheat on your main account , Create a new account use esp and aimbot only then try it
by using smurf account even if it got banned you wont lose any thing from your main account

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...