15 Eyl 2019 #1 liteBoss Seçkin Üye Katılım 15 Ağu 2018 Mesajlar 377 Tepki puanı 35 Ödüller 6 7 HİZMET YILI Hile indirdim bole oldu dosya resımlerı virus galıba ne yapmam lazım
15 Eyl 2019 Yasaklandı #2 PusherRuling P Banlı Üye Katılım 1 Ağu 2019 Mesajlar 425 Çözümler 1 Tepki puanı 76 Yaş 25 6 HİZMET YILI malware bytes le tarat Oyla 0 Olumsuz oyla
15 Eyl 2019 #3 KennyX 🇦🇿 Seçkin Üye Katılım 27 Haz 2019 Mesajlar 316 Tepki puanı 43 Ödüller 6 6 HİZMET YILI Forgived' Alıntı: malware bytes le tarat Genişletmek için tıklayın ... malware bytes cop benim cok fazla onemli dosyalarimi sildi avast kullan en iyisidir Oyla 0 Olumsuz oyla
Forgived' Alıntı: malware bytes le tarat Genişletmek için tıklayın ... malware bytes cop benim cok fazla onemli dosyalarimi sildi avast kullan en iyisidir
15 Eyl 2019 #4 Shitric Cehalet Mutluluktur Süper Üye Katılım 5 Mar 2016 Mesajlar 1,345 Çözümler 1 Tepki puanı 359 Ödüller 10 10 HİZMET YILI Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Bunu indirip rardan çıkar. Önce 1.exe isimli dosyayı çalıştır ve resimdeki kırmızı alanın içinde olan tüm butonlara sırayla tıkla. Bu işlem bittikten sonra bilgisayarı yeniden başlat ve 2.exe isimli uygulamayı çalıştırıp yine resimdeki işaretli butona bas. Herhangi bir antivirüs programıyla bilgisayarını tarat. Bundan sonra da kafana göre dosya indirip kurma abisinin gülü Oyla 0 Olumsuz oyla
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Bunu indirip rardan çıkar. Önce 1.exe isimli dosyayı çalıştır ve resimdeki kırmızı alanın içinde olan tüm butonlara sırayla tıkla. Bu işlem bittikten sonra bilgisayarı yeniden başlat ve 2.exe isimli uygulamayı çalıştırıp yine resimdeki işaretli butona bas. Herhangi bir antivirüs programıyla bilgisayarını tarat. Bundan sonra da kafana göre dosya indirip kurma abisinin gülü
15 Eyl 2019 #5 omertrans156 omertrans505 Efsane Üye Katılım 17 Ara 2016 Mesajlar 3,223 Çözümler 63 Tepki puanı 362 Ödüller 13 Sosyal 9 HİZMET YILI virustotal yapmadan güzel virüs yemişsin. Oyla 0 Olumsuz oyla
15 Eyl 2019 Yasaklandı #6 PusherRuling P Banlı Üye Katılım 1 Ağu 2019 Mesajlar 425 Çözümler 1 Tepki puanı 76 Yaş 25 6 HİZMET YILI wise pc aid ilede çözebilirsin o ımage ıkon sorununu çözer. Oyla 0 Olumsuz oyla
15 Eyl 2019 Yasaklandı #7 retex R Banlı Üye Katılım 8 Nis 2019 Mesajlar 629 Çözümler 2 Tepki puanı 32 Ödüller 3 Yaş 26 7 HİZMET YILI o virus degil bende yaptim vip hilede bu sezon fixlendi ban atiyor eset nod32 indir pro yap tara sonra pc yeniden baslat silinecektir Post automatically merged: 15 Eyl 2019 synapticsexe diye birsey Oyla 0 Olumsuz oyla
o virus degil bende yaptim vip hilede bu sezon fixlendi ban atiyor eset nod32 indir pro yap tara sonra pc yeniden baslat silinecektir Post automatically merged: 15 Eyl 2019 synapticsexe diye birsey
15 Eyl 2019 #8 omertrans156 omertrans505 Efsane Üye Katılım 17 Ara 2016 Mesajlar 3,223 Çözümler 63 Tepki puanı 362 Ödüller 13 Sosyal 9 HİZMET YILI retex' Alıntı: o virus degil bende yaptim vip hilede bu sezon fixlendi ban atiyor eset nod32 indir pro yap tara sonra pc yeniden baslat silinecektir Post automatically merged: 15 Eyl 2019 synapticsexe diye birsey Genişletmek için tıklayın ... doğru başka biri vip hile açtığınızı zamanlar işletim sistem hasarlı dosyaları, keylogger, görev yöneticisi administratör tarafında devre bırakıldı hatası, vb.. şeyler ZARAR VERMEKTEDİR! ciddi performans sorunu yaşayabilir. Oyla 0 Olumsuz oyla
retex' Alıntı: o virus degil bende yaptim vip hilede bu sezon fixlendi ban atiyor eset nod32 indir pro yap tara sonra pc yeniden baslat silinecektir Post automatically merged: 15 Eyl 2019 synapticsexe diye birsey Genişletmek için tıklayın ... doğru başka biri vip hile açtığınızı zamanlar işletim sistem hasarlı dosyaları, keylogger, görev yöneticisi administratör tarafında devre bırakıldı hatası, vb.. şeyler ZARAR VERMEKTEDİR! ciddi performans sorunu yaşayabilir.
15 Eyl 2019 Konuyu başlatan #9 liteBoss Seçkin Üye Katılım 15 Ağu 2018 Mesajlar 377 Tepki puanı 35 Ödüller 6 7 HİZMET YILI Shitric' Alıntı: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Bunu indirip rardan çıkar. Önce 1.exe isimli dosyayı çalıştır ve resimdeki kırmızı alanın içinde olan tüm butonlara sırayla tıkla. Ekli dosyayı görüntüle 24287 Bu işlem bittikten sonra bilgisayarı yeniden başlat ve 2.exe isimli uygulamayı çalıştırıp yine resimdeki işaretli butona bas. Ekli dosyayı görüntüle 24288 Herhangi bir antivirüs programıyla bilgisayarını tarat. Bundan sonra da kafana göre dosya indirip kurma abisinin gülü Genişletmek için tıklayın ... Sagol abiciiim sana sorarım bıdakıne Oyla 0 Olumsuz oyla
Shitric' Alıntı: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Bunu indirip rardan çıkar. Önce 1.exe isimli dosyayı çalıştır ve resimdeki kırmızı alanın içinde olan tüm butonlara sırayla tıkla. Ekli dosyayı görüntüle 24287 Bu işlem bittikten sonra bilgisayarı yeniden başlat ve 2.exe isimli uygulamayı çalıştırıp yine resimdeki işaretli butona bas. Ekli dosyayı görüntüle 24288 Herhangi bir antivirüs programıyla bilgisayarını tarat. Bundan sonra da kafana göre dosya indirip kurma abisinin gülü Genişletmek için tıklayın ... Sagol abiciiim sana sorarım bıdakıne
26 Eki 2019 #10 andréa Süper Üye Katılım 24 Haz 2016 Mesajlar 974 Çözümler 16 Tepki puanı 610 Ödüller 12 Sosyal 9 HİZMET YILI Olay Çözüldüğüne göre KİLİT Oyla 0 Olumsuz oyla