pubg mobıle hıle ındırdım dosya resımlerı değişti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
1568566924241.png
Hile indirdim bole oldu dosya resımlerı virus galıba ne yapmam lazım

Cehalet Mutluluktur
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Bunu indirip rardan çıkar.

Önce 1.exe isimli dosyayı çalıştır ve resimdeki kırmızı alanın içinde olan tüm butonlara sırayla tıkla.

1568570790082.png

Bu işlem bittikten sonra bilgisayarı yeniden başlat ve 2.exe isimli uygulamayı çalıştırıp yine resimdeki işaretli butona bas.

1568570829541.png

Herhangi bir antivirüs programıyla bilgisayarını tarat. Bundan sonra da kafana göre dosya indirip kurma abisinin gülü :thinkie:

Banlı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
o virus degil bende yaptim vip hilede bu sezon fixlendi ban atiyor eset nod32 indir pro yap tara sonra pc yeniden baslat silinecektir
Post automatically merged:

synapticsexe diye birsey

omertrans505
Efsane Üye
Ödüller
13
Sosyal
9 HİZMET YILI
o virus degil bende yaptim vip hilede bu sezon fixlendi ban atiyor eset nod32 indir pro yap tara sonra pc yeniden baslat silinecektir
Post automatically merged:

synapticsexe diye birsey

doğru başka biri vip hile açtığınızı zamanlar işletim sistem hasarlı dosyaları, keylogger, görev yöneticisi administratör tarafında devre bırakıldı hatası, vb.. şeyler ZARAR VERMEKTEDİR! ciddi performans sorunu yaşayabilir.

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Bunu indirip rardan çıkar.

Önce 1.exe isimli dosyayı çalıştır ve resimdeki kırmızı alanın içinde olan tüm butonlara sırayla tıkla.

Ekli dosyayı görüntüle 24287

Bu işlem bittikten sonra bilgisayarı yeniden başlat ve 2.exe isimli uygulamayı çalıştırıp yine resimdeki işaretli butona bas.

Ekli dosyayı görüntüle 24288

Herhangi bir antivirüs programıyla bilgisayarını tarat. Bundan sonra da kafana göre dosya indirip kurma abisinin gülü :thinkie:
Sagol abiciiim sana sorarım bıdakıne

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...