Ben gerçekten işinin ehli bir kişiyim eğer yapamayacak olsam konuyu açmazdım, önerilerin için sağol ama ben türk kişiler arıyorum iletişimin daha düzgün olması için.Öncelikle konu doğru yerde bu tarz hileleri yapan kişilerin genelde sağlam bir editörcüleri oluyor hocam burdanda çıkabilicek bir şey değil daha çok yabancılara başvurman gerekiyor veya tradehub kısmında pubg mobile hileleri satan kişiler var özelden mesaj atarsan onlarda sana güzel bir dönüş yaparlar.
yapamayacaksın demedim hocam doğrudur işinizin ehlisinizdir trade hub kısmında pubg mobile hilesi satan bir kaç kullanıcı gördüm onlarla özelden konuşma başlatıp yazmayı denermisiniz.Ben gerçekten işinin ehli bir kişiyim eğer yapamayacak olsam konuyu açmazdım, önerilerin için sağol ama ben türk kişiler arıyorum iletişimin daha düzgün olması için.
Tabii bir kişiyle denedim daha mesajımı bitirmeden engellediyapamayacaksın demedim hocam doğrudur işinizin ehlisinizdir trade hub kısmında pubg mobile hilesi satan bir kaç kullanıcı gördüm onlarla özelden konuşma başlatıp yazmayı denermisiniz.
PUBG Mobile yetkilileri hile mi satıyorHacı sana pubg mobile yetkililerin yayıncılar a sattığı hileden lazım oda baya para yani şu anda 3500dolar falan ama ban rızkı 0 tr de çoğu demiyim ama var yayıncılar icinde
Kanıtlanmış olarak evetPUBG Mobile yetkilileri hile mi satıyor?
Bilmiyordum hocam sağ olasınKanıtlanmış olarak evet
Nerde kanıtlanmış dostum bildim bileli böyle hurafeler dolaşıyor.Kanıtlanmış olarak evet
Bir dc kanalında adamlar ss alimislar bi yayıncı da kendi söylemiş bende tesadüfen orda bulundumN
Nerde kanıtlanmış dostum bildim bileli böyle hurafeler dolaşıyor.
çok ilginç net kanıtlıysa işten kovulmuş olmalı bu kadar rahatmı ki ekmek yediği yeri pisletiyor.Bir dc kanalında adamlar ss alimislar bi yayıncı da kendi söylemiş bende tesadüfen orda bulundum
Ya bunlarda hile olmazsa zaten içerik üretemezçok ilginç net kanıtlıysa işten kovulmuş olmalı bu kadar rahatmı ki ekmek yediği yeri pisletiyor.
howProven yes
Dude, I'd really appreciate it if we didn't get into a polemic
Hile kullanarak oynanmış bir video değil ve ayrıca o video benim değil ve aman aman edit konusuna gelince highlight editleri sade olur overedit istesem bende öyle yapardım yani dostumKanka öncelikle öf aman aman bir edit görmedim şahsen ayrıca valorantta hile kullanarak çıkardıgın içeriklerden sonra bide ban yedim diye video atman bayaaa komik olmuş bol şans
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?