Pubg Mobile Hile Kodlama

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Herkese merhabalar tekrardan
Arkadaşlarımla bir iddiaya girdim kısacası tam arkadaş değiliz ama rakip gibi birşeyiz olay şundan ibaret
Herkes kendi hilesini çıkartıcak yani şöyle bi durum var ki ben öyle birşeyi bilmiyorum sadece 1 2 tane video izledim ancak başka makaleler araştırdım geneli birazcık karışık
Sizden şunu istiyorum tabi olursa Bana gerekli programları veya işime yarayacak bazı program video vs herşeyi ne olursa toplam zamanım 2 ay giibi bir zaman
Şimdiden yardımı dokunan herkese teşekkür ederim
Ve şunu söylemek isterim gerçekten bilgili olgun birisiyle yanında çırak olarak çalışırım yani yanında durabilirim biraz taktik yavaş yavaş öğrenmeye çalışırım herkese teşekkür ederim :)))

Banlı Üye
5 HİZMET YILI
2 Ayda yapman imkansız öncelikle basit bir dil öğrenip algoritma geliştirmen bile 2 ay
3 veya 6 ay arası trainer yapmak
6 - 12 ay arası pratik ile anticheati olmayan bir oyuna esp aimbot vb şeyler kodlama
Unreal Engine oyunu olduğu için UE4 oyunlara ESP yazmak diğerlerinden farklı oluyor diye biliyorum oyun motorundan

Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
2 Ayda yapman imkansız öncelikle basit bir dil öğrenip algoritma geliştirmen bile 2 ay
3 veya 6 ay arası trainer yapmak
6 - 12 ay arası pratik ile anticheati olmayan bir oyuna esp aimbot vb şeyler kodlama
Unreal Engine oyunu olduğu için UE4 oyunlara ESP yazmak diğerlerinden farklı oluyor diye biliyorum oyun motorundan
reis ben onu istemiyorum zaten internette dolu source var hani o sourceları alarak kendime ufaktanda olsa bir hile çıkarmak

Banlı Üye
5 HİZMET YILI
reis ben onu istemiyorum zaten internette dolu source var hani o sourceları alarak kendime ufaktanda olsa bir hile çıkarmak
İnternetden source alıp düzenlemek mi :D iddia diyorsun kendi hilem diyorsun source alıp source üzerinde oynama yapınca senin hilen olmuyor ama unutma :)

Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
İnternetden source alıp düzenlemek mi :D iddia diyorsun kendi hilem diyorsun source alıp source üzerinde oynama yapınca senin hilen olmuyor ama unutma :)
ben zaten bu hileyi alıp millete satmıyacağım arkadaşlarıma göstereceğim yani ve kendi hilem olmasına gerek yok ufaktan loaderi kendim yaparım yani bu olursa da olur abi sıkıntı yok yardımcı olsan yeter :(

ben sadece onu alıp keysiz yani bedava girmek

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
2 ayda yazılım dili öğrenip uygulamanın veya oyunun açığını bulup ona göre kodlar yazıp hile programı yapmak? sanmıyorum 2 ay gibi bir sürenin yetebileceğini

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...