Yanıtın için teşekkür ederim sonunda boş olmayan bir yorum!Etkilemez hileyle oynadığın hesap ban yerse yer
Hocam VAC valve anti cheat yani valve'nin kendi güvenlik duvarıVAC değil ki ban yesin la bu
kardeşim etkilemez gönül rahatlığıyla ban yiyebilirsinHocam VAC valve anti cheat yani valve'nin kendi güvenlik duvarı
benim bahsettiğim ise misafir hesapta moderatörlere yakalanıp ban yersem facebook a bağlı olan hesabımı da etkiler mi
Aynısı VACTA ' da var breh , tel nosunu girersen VAC ' lı hesabın ban atıyor , başka hesapta hile yapsan bütün hesabı etkiler mi diyosun hyr bu VAC değilHocam VAC valve anti cheat yani valve'nin kendi güvenlik duvarı
benim bahsettiğim ise misafir hesapta moderatörlere yakalanıp ban yersem facebook a bağlı olan hesabımı da etkiler mi
bende sana bunu anlatmaya çalışıyorum bu vac değilAynısı VACTA ' da var breh , tel nosunu girersen VAC ' lı hesabın ban atıyor , başka hesapta hile yapsan bütün hesabı etkiler mi diyosun hyr bu VAC değil
its your problem broI have been banned.... Memory hackers SUCKS
arkadaşım lütfen konu hakkında yorum yaparkadaşlar android için hile varmı
sende benim dediğimi tekrarlıyorsun VAC değilbende sana bunu anlatmaya çalışıyorum bu vac değil
hasstir lan ordan hadi başka siteyeI have been banned.... Memory hackers SUCKS