Benim asıl hesabım hile kullanmadan ban yedi, o yüzden şu an biraz sinirliyim sisteme, yeni hesap açabildikçe hileli oyun oynuyorumBir kaç el atıcam şimdi sonuçları yazarım kardeşim ama ana hesabında kullanacaksan kullanma bence
teşekkürler pubg oynamasamda oynayanlarınn işine yarıcaktırArkadaşlar Bir Kaç gün önce konu açmıştım hilem çalışmıyor diye sebebini buldum.
kullandığınız antivirüs (kaspersky,avast) sizden habersiz hilenin çalışmasını yarayan uygulamayı zararlı olarak görüyor ve direk kapatıyor.
Bu da hilenin tam yüklenememesi ve tam olarak işlevini yerine getirememesi.
Ben AntiVirus ü sildim direk. Sizde öyle yapın yaptığınızda windows defender açık olucak onuda kapatırsanız hilenizi sıkıntısız kullanabilirsiniz
Forumlarda olucam sorunuz olursa yazabilirsiniz
aim botu devre dışı bırakmalısın bunlar içindüşmana kitlenmesi ve sekme yapmamasi için birşey varmı acaba
Knkim girdim hileyle oynadım aimbotta kullandım her hangi bir sorun yok şuana kadar sen aimbotu hayvan gibi kullanıp esp yi abartırsan ban yiyeceğini düşünüyorum ben yemedimBenim asıl hesabım hile kullanmadan ban yedi, o yüzden şu an biraz sinirliyim sisteme, yeni hesap açabildikçe hileli oyun oynuyorum![]()
Zaten virüs korumasını devre dışı bıraksan da program üzerinden gene hileyi çalıştıracaksın bunda zor bir şey yok. Yeni gelen test sürümü bende açılmıyor sizlerde de aynı mı ??
nasıl olacagına anlatırmısınaim botu devre dışı bırakmalısın bunlar için