PUBG Mobile Hile Takımı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
10 HİZMET YILI
PUBG Mobile'da sağlam hile takımı kuracağım. Hile + oynamayı iyi bilen arkadaşlar bu posta cevap verebilir veya oyundan da mesaj gönderebilir. 4-4hile takım veya 2-2 takım kuracağım katılmak isteyenler yazsın 4-4 hile takımı kursak iyi olur 3 kişi lazım katılmak isteyenleri posta bekliyorum veya oyundan mesaj bekliyorum. Oyunda nickim: FerhatDKC

ferhatdkc.gif

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Sadece esp kullanırım senin açından problem teşkil eder mi

Üye
6 HİZMET YILI
Ban yedirtmeyecek bir hile adı verirsen katılabilirim . Hilem Yok

Onaylı Üye
Ödüller
6
10 HİZMET YILI
Bu sitenin kendi hilesi olacak ve sadece ESP kullanılacak. ( Aim kesinlikle açılmayacak. )

Üye
7 HİZMET YILI
Aynen ban yedirtmeyecek bir hile (magic bullet vs.) varsa ben de varım.. yaş 29 akşam 6 dan sonra aktifim.

Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
sorun yok, zaten sadece ESP kullanılacak diğer hileler açılmayacak ban riskine girilmemeli
Yalnız hocam ben internet cafeden giriyorum salı çarşamba perşembe sabit saatler 11 ile 12:45 arası içindeyim

Onaylı Üye
Ödüller
6
10 HİZMET YILI
Arkadaşlar hile gayet düzgün çalışıyor. Zaten yapmanız gerekenler ESP ve Radar açmak diğerlerine ihtiyaç yok. Hilenin düzgün çalışmama sebebi her oyundan sonra tekrar başlatmamanızdan oluyor. Her el sonu hileyi tekrar açarsanız yani F6 yaparsanız hile gayet iyi çalışıyor el bittiğinde F6 yapın. Hileyi ilk açtığınızda ESP ve Radar'ı açın sonra Save yapın bu kadar ondan sonra her el bittiğinde F6 yapın yeterli olur. Takıma 2 kişi daha arıyoruz, oyundayım.
Post automatically merged:

Yalnız hocam ben internet cafeden giriyorum salı çarşamba perşembe sabit saatler 11 ile 12:45 arası içindeyim

İnternet kafede hile yapabileceksen gelebilirsin. Aktif olduğun zamanlar atarız.

ferhatdkc.gif

드러난 노출한
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
dostum discord kullanıyosanız geleyim , oyunu bırakmıştım yeni hesapla başlayacağım bugun

Üye
6 HİZMET YILI
bana bi hileyi indimemde yardımcı olabılecek bırı varmı

Banlı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
geleyim bro Hile olduğumu takım arkadaşlarım bile anlamıyor sadece esp kullanıyorum.

Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Arkadaşlar hile gayet düzgün çalışıyor. Zaten yapmanız gerekenler ESP ve Radar açmak diğerlerine ihtiyaç yok. Hilenin düzgün çalışmama sebebi her oyundan sonra tekrar başlatmamanızdan oluyor. Her el sonu hileyi tekrar açarsanız yani F6 yaparsanız hile gayet iyi çalışıyor el bittiğinde F6 yapın. Hileyi ilk açtığınızda ESP ve Radar'ı açın sonra Save yapın bu kadar ondan sonra her el bittiğinde F6 yapın yeterli olur. Takıma 2 kişi daha arıyoruz, oyundayım.
Post automatically merged:

İnternet kafede hile yapabileceksen gelebilirsin. Aktif olduğun zamanlar atarız.

Ekli dosyayı görüntüle 24647
Yapabiliyorum tamam ben sana özelden kullanıcı adımı yazayım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...