Pubg mobile hile

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
She smiled and she spread her light around herself
Seçkin Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
hileyi açıyorum menü geliyor ama hiçbir özellik çalışmıyor 10 kere f6 bastım olmadı adblock antivirüs vesayre kapalı ve microsoftnet programlarım güncel (onaylı üyeyim) herşeyi silip tekrar yükledim güncelledim olmuyor her çareyi denedim yardım edebilecek varmı
1589409919567.png

Susmak noktasız bir cümledir
Uzman Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
net bir çözüm yok aslında %temp% içini temizlemek virüs programını kapatmak win. ekran kartı güncellemesi yapmak bunları dene sana zahmet

Yazılım Mühendisi
Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
sitedeki oturumunuzu kapatıp modeminizi resetleyin tekrar siteye giriş yapın çalışması gerek

Üye
6 HİZMET YILI
bu sabah hileyi kullandım fakat benimde bozuldu şuanda
acaba hile de bir problem mi var çünkü yalnız değiliz çok kişi aynı durumu yaşıyor

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
%temp% dosyalarını sil tarayıcı geçmişini sil ama çerezler vs dahil. Ondan sonra dene. Beli olur. Ha birde UAC devre dışı bırak pcyi yeniden başlat.

Üye
6 HİZMET YILI
pugb hile son güncellemeye kadar çok iyi çalışıyordu yine çalışıyor ama rakip oyuncuların bır çogunu göstermıyor bunun sebebı ne olabilir bu konu hakkında cevap verirseniz sevinirim

Seçkin Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
arkadaşlar muhtemelen win 8 ve win 8.1 sürümlerinde hile çalışmıyor diğer sürümlerin hepsinde çalışıyor :/ (sölediğiniz herşeyi denedim işe yaramadı)

Seçkin Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
Seçkin Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
Windowsta bekleyen güncelleme var mı? Güncelleme ekranından güncelleştirmeleri denetleyin. Özellikle .NetFrameWork güncellemesi var ise bekleyen veya yapmadığınız, bunu yapınca düzelebilir. (Windows 10 64 bit için söylüyorum. Bugün bir güncelleme geldi .NetFramework e, daha doğrusu dün.)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...