Uzman Üye
Bence gayet sadece aim daha satbil olanak sağlasa iyi olur
evetcidden ban yedirtmiyormu dostum
ban yedirmiyor diye birşey yok nasıl yedirtmiyor 2 tane hesabım gitti 2 side 10 yılbeyler hile ban yedirtmiyor güzel bide sekmeme config yaparsanız düzgün çalışır gayet iyi
katılıyorum. hayatında visual açmamış insanlar konuşuyor hocam.arkadaşım esp mesafesi arttırılmalı derken ne demeye çalıştığını anlamadım. oyunun networklemediği hedefi. nasıl çizdireyim ? senin oyunda haritada görmediğin hedefi belirli bir mesafeden sonra oyun siliyor anladın mı ? optimizasyon diye ağladığımız PUBG Ve benzeri oyunlar optimize etmek için bu tarz bir yöntem uyguluyorlar. bu gayet normal. "oyunun sunucusunu mu hackleyelim ne yapalım da arttıralım bu mesafeyi." bilginiz yok sadece konuşuyorsunuz bu sinir bozucu olabiliyor. başka bir hilede daha fazla mesafeden gösteriyor diyorsanız ya bahsettiğiniz hilenin metre hesabı yanlıştır . ki bu muhtemel birşey. yada koskoca "PUBG" Sunucuları hacklendi gönderilmeyen pozisyonu sana gönderiyor.
esp 300 metreden daha fazla arttırılamaz çünkü adam gösterme mesafesi sınırı maxsimum 300 metredir sonrasında zaten adamlar kaybolur her hilede böyledir bilgin olsun diye söylüyorumesp mesafe kesin artmalı
1.5 ay olacak herhangi bi problem yok hala oynaya biliyorumcidden ban yedirtmiyormu dostum
bende aynı sıkıntı yok1.5 ay olacak herhangi bi problem yok hala oynaya biliyorum