PUBG Mobile hilesinde drop sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Öncelikle selamünaleyküm PUBG Mobile de hileyi açıyorum (sbyte kullanıyorum) ama oyuna bayağı sıklıkla droplar giriyor yardım edebilecek var mı?
Not: Drop girince oyundaki sesde takılıyor ve normal dropdan uzun sürüyor ve ping yok.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Yok guncellemeyle alakası yok ben de hıle olmadan hıc kasmıyor ama acınca cok kasıyo bırde aımbot bence yeterınce ıyı değil

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Merhabalar, hile doğal olarak cpu baya hile kullanacaktır, sizin işlemcinizin yetersiz kaldığı zamanlarda da drop yaşamanız çok normal. Buna bir çözümünüz maalesef yok.

Üye
7 HİZMET YILI
bende hilede böle bi sıkıntı ile karşılasıyorum yardımcı olabilcek varmı PAK - A Lightweight and safe PUBG Mobile Tool böyle bi hata alıyorum hilede ne demek ?=

Doomsday is approaching
Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
bende hilede böle bi sıkıntı ile karşılasıyorum yardımcı olabilcek varmı PAK - A Lightweight and safe PUBG Mobile Tool böyle bi hata alıyorum hilede ne demek ?=
Hocam hilenin adını ve çözümleri diye arama yerine yazarsan , bir kaç tane çözüm bulabilirsin.

hello world
Uzman Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Önceki güncellemede hile kaç güne güncellendi bir fikri olan var mı? Ona göre beklemede kalalım.(ortalama süre olarak)

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar hile güncelleniyor bir sakin olun. Çıkma tarihi hala belli değil beklemedeyiz.

Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Bu aksam goruntulu ve vıdeo lu bı sekılde hıleyı nasıl gostercegını soyledı yetkılı muhtemelen geceye dogru gelır . ( 19,02,19,)

Üye
7 HİZMET YILI
bu konuda soyle dusunun bulundugunux platform emulator pc uzerınden oynadıgınız icin normalde zaten bu tarz emulatorler konusunda tencent ıyı ıi cıkarmıs -- bırde bu arayuze ve patch lere memoryhackers arge kısmı uygun yazlımla calısan bence hıcte azımsanyacak sekılde temız ve sorunsuz calısan bır program uydurmus ve taleplerı karsılamak ıcın --- arkadasımız yonlendırmesı dogru fakat zaten bu oyunun lıte bıle desteklemeyecek donanımlarla en ust sevıyedekı versıyonu kullanıyor bu tamamen pc lerındekı tepkimelerle alkalıdır.ama ıyı cıhaz donanımları olan arkadaslarda bolgelerındekı altyapılarındakı sorunların buyuk etkısı oldugu unultulmamalıdır.ınternet altyapısı fps bellıdır. bunların hepsi bır butundur ıyı cıhaz ıyı altyapı tabıkı en ust sevıyede oyun eglence keyfı sunar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...