Çözüldü Pubg Mobile Hilesinde wh çalışmıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Selam beyler ben pubg mobile hilesini indirdim herşey sorunsuz menüsüne kadar açıldı fakat wh falan hiçbir türlü çalışmıyor sebebini bilen var mı F6 falan demeyin onuda yaptım yine aynı sorun oluyor.

NOT : Konu İle Alakanız yoksa yorum yapmayın raporlarım.

Çözüm
Selam beyler ben pubg mobile hilesini indirdim herşey sorunsuz menüsüne kadar açıldı fakat wh falan hiçbir türlü çalışmıyor sebebini bilen var mı F6 falan demeyin onuda yaptım yine aynı sorun oluyor.

Kardeşim mobile hilesinde sorun var uzun zamandır düzelmedi beklemede kalın update gelecektir
Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI

Kardeşim mobile hilesinde sorun var uzun zamandır düzelmedi beklemede kalın update gelecektir

Çözüm
Uzman Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Valorant Anticheati varsa exit Vanguard yap sağ ok bölümünden ve windows anti virüsü tamamen kapat öyle çözmüştüm bende de çalışmıyordu

Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Uzman Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
exit vanguard nasıl yapıcaz anlamom pek
cats.jpg

İşaretledigim alanda vanguard simgesi olucak ordan sağ tıkla exit vanguard yazıyor tıkla ona evet de tamamdır eğer gözükmüyorsa pc yeniden başlat gelicektir muhtemelen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...