- Konuyu başlatan
Arkanda
Ultra Üye
Diğer türlü de biz banlanıyoruz hocamyapmasınlar zaten kim uğraşçak ultrayla felan millet işi gücü bırakıp mesajlamı uğraşsın
Diğer türlü de biz banlanıyoruz hocamyapmasınlar zaten kim uğraşçak ultrayla felan millet işi gücü bırakıp mesajlamı uğraşsın
ne alakası var bansız yapılırsa zaten kimse ban yemezki çok mantıksız bu dediğinDiğer türlü de biz banlanıyoruz hocam
var 1 ay önce gelistirliyor diyorduhilede eimbot yok galiba
reis ultra üye olursa zaten garanti 1 yıl götürü ez pugb ilk çıktıgı zaman kaç yıl götürdü sadece üyelere açıktıkatılıyorum hocam şöyle 1 2 yıl gitse fena olmaz ya
bence daha fazla olucaktır hocam emek var hiledeultra filan yapmazlar en fazla onaylı üye
süper üye olsun bence ama bilmembence daha fazla olucaktır hocam emek var hilede
sanmam reis çobuk fix yer bosa bekleme benceinşalah onaylı üyelerde katıla bilir
doğru da o zamanın üye sayısı aynı değildi ki..var 1 ay önce gelistirliyor diyordu
Post automatically merged:
reis ultra üye olursa zaten garanti 1 yıl götürü ez pugb ilk çıktıgı zaman kaç yıl götürdü sadece üyelere açıktı
bilmem reis valla bakalım ne olucak dediğim gibi yüksek ranklı olması daha sağlıklıdoğru da o zamanın üye sayısı aynı değildi ki..
bu nasıl bir cümle hocamne alakası var bansız yapılırsa zaten kimse ban yemezki çok mantıksız bu dediğin
.dbu nasıl bir cümle hocam
biz ban yemek için mi oynuyoruz?
sen ban yeemk istiyorsan ezpubgm kullanabilirsin
yorum kastığımı kim söyledi neyse onu söylüyorum ayrıca kimse sana zorla oynatmıyorki istersen oynama hileli oynayan kişi zaten ban yemeyi göze almıştırbu nasıl bir cümle hocam
biz ban yemek için mi oynuyoruz?
sen ban yeemk istiyorsan ezpubgm kullanabilirsin
söylemek istediğim çok cümleler var fakat onlar saygı çerçevesi dışında
başka konuda lütfen yorum kas
hahahahhahaah hocam tamam haklısınız iyi günler iyi forumlaryorum kastığımı kim söyledi neyse onu söylüyorum ayrıca kimse sana zorla oynatmıyorki istersen oynama hileli oynayan kişi zaten ban yemeyi göze almıştır
Çok haklısınız hocamban yemek istemeyen insan ya hile için bedel öder yada hiç hile işlerine bulaşmaz hiç hile açmaz hesabında bunun ücretsiz bir hile olduğunu unutmayalım lütfen
evetÇok haklısınız hocam
I think the cheat for all member in order to test it@nader11ndeu Dear Admin, when will the PUBG Mobile cheat will come tomorrow, you wrote. So, which member group will it belong to?
teşekkür ederim ben bayadır kullanıyorum eski hesaplarımda vardı ama şifreyi unuttum onların 2018 yılından beri kullanıyorum normal deÜyelikler hakkında bilgi almak için buraya bakabilirsin hocam:
https://memoryhackers.org/konular/uye-gruplari-ve-ozellikleri.80576/