PUBG Mobile Hileyi Açıyorum Fakat Ekranda Hiçbirşey Görünmüyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Bemçm Windows 11 ilk bende de çalışmadı anti virüs programı kapatsan dahi hileyi virüs olarak kaldırıyor daha sonra internette defender komple devre dışı bıraktırma programı buldum artık çalışıyor

Uzman Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Bemçm Windows 11 ilk bende de çalışmadı anti virüs programı kapatsan dahi hileyi virüs olarak kaldırıyor daha sonra internette defender komple devre dışı bıraktırma programı buldum artık çalışıyor
Nasıl yaptın acaba benimde wind 11 menü geliyor ancak oyun içinde çalışmıyor yardımcı olur musun

allpago
Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar hileyi açınca hata veriyor. bunu nasıl düzelte bilirim sizde de aynısı oluyor mu?++*-

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
32 Bit de aynı 64 bit de denedim ikisindede menü geliyor fakat düşmanlar vb görünmüyor sorunum nedir ISINGAME : FALSE YAZIYOR YUKARIDA İSE
knk directx seç gameloop dan sonra hilelerin sürücüleri olur onları indirmeyi falan dene olmadı hileyi komple silip tekrar yükle

Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Kardeşim pubgde ve hilede bir sorun varsa hiç bir şekilde duzelmez, tek çare format at yeniden kur.

Onaylı Üye
Ödüller
1
Sosyal
4 HİZMET YILI
öykünücüyü başlatmadan önce hile çalıştırılmalıdır ve zaten lobide göründüğünüzde enter tuşuna basın ve bir gıcırtı duyacaksınız

Seçkin Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
32 bit deilse açılmaz kanka benimde 32 bit deildi arkadaş program atip 32 bit yapınca oldu bir konrtol et derim cnm ❤️

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...