PUBG Mobil Hardware ID Ban

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Bazı konular da dikkatimi çekti söz konusu oyunun HWID Ban atıyor mu atıyorsa hangi donanıma atıyor gibi soruları ve cevaplarını okudum. Arkadaşlar bu oyunun Türkiye sorumluları gerçekten yetersiz kalıyorlar. Oyunculara gerekli açıklamaları yapmıyor veya yapamıyorlar fakat bu oyunun diğer sunucuların da (Çin) vb o kısımlar da ki görevliler işini harbi güzel yapıyor. Kısaca o insanların açıklamalarını okudum PUBG Mobil HWID Ban kesinlikle atmıyor. Bir diğer açıklamaları ise neden hile açmadığım halde yasaklanıyorum.? Söz konusu insanların dikkat etmenizi istekleri bir iki tane nokta var birincisi;

Birincisi
gün içerisinde sürekli olarak hile açıp ban yiyip tekrar hesap açıp hile ile oynamayı deneyen arkadaşlar hile kullanmadınız halde neden yasaklanıyorsunuz hemen onu belirtmek istiyorum. Gameloop açtıktan sonra Facebook, Twitter , Quest ve Play Games seçeneklerin den birisi hile hesap açıyorsunuz sorun da tam olarak burada meydana geliyor. Örneğin Twitter sitesine girip üye olup daha sonra oyuna dahil olmak için Gameloop açıp Twitter ile giriş yaptığınız zaman direk ban yiyorsunuz sebebi ise; Gameloop ile ilgisi kesinlikle yok Twitter sizin Bot olup olmadığınızı anlamak için hesabınızı kapatıyor ama siz bunun farkına varmıyorsunuz, ve bir kaç adım ile Bot olmadığınızı anlayana kadar hesabınızı donduruyor işte tam bu esnada Twitter hesabınız ile oyunda oldunuz için oyun ekranınıza '' Veri değişimi hatası bağlantı koptu '' diye bir mesaj geliyor yani Twitter hesabınız kapatıldı için oyuna devam edemiyorsunuz Twitter dönüp gerekli ayarlamaları yaptıktan sonra tekrar oyuna giriş yapmaya kalkıyorsunuz fakat banlanmış oluyorsunuz sebebi ise Gameloop da '' Veri değişimi hatası bağlantı koptu '' hatası sahtekarlık ( Oyuna bağlı olduğunuz oturum kapatıldı ) olarak kabul edilip söz konusu hesabınızı yasaklıyor. Twitter ve Facebook ile ( uyduruk ) hesaplar açıp oyuna dahil olmadan önce o hesaplar da on ile on beş dakika zaman geçirip siz den istedikleri BOT olmadığınıza dahil istekleri ayarları yaptıktan sonra Gameloop ile oyuna giriş yaparsanız kesinlikle ban yemezsiniz.

İkincisi Play Games: Kesinlikle ama kesinlikle Gmail den uyduruk bir hesap açıp o hesabınız ile de Gameloop a giriş yaparak oyun hesabı açmayın çünkü Gmail ile Gameloop arasında ki bağlantı pamuk ipliğine bağlı Gameloop ile Gmail ( Play Games ) stabil çalışmıyor ve '' Veri değişimi hatası bağlantı koptu '' Mesajının ekranınıza gelme oranı kesinlikle çok ama çok yüksek ve netice de yasaklanıyorsunuz.

HWID Ban: Kendime ait bir diz üstü bilgisayar da açtığım veya açmaya çalıştığım hilenin haddi hesabı yok ve her seferin de yasaklandım. Şuanda aynı bilgisayar da arkadaşım Emulator den PUBG Mobil oynuyor. PUBG mobil de HWID Ban gerçek olsaydı arkadaşım bırakın RP 100 yapmak bir günün akşamını göremeden yasaklanırdı. Netice de adamların HWID Ban atmıyoruz sözlerinin doğru olduğuna kesinlikle inanıyorum. PUBG Mobil için hesap açarken yukarıda belirtilen adımlara dikkat etmenizi tavsiye ediyorum.

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Forumda anlamayan birkaç kişi vardı yararlı olmuş :)

Uzman Üye
5 HİZMET YILI
Saolasin king anlamaynlar icinde faydali oldu

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
thanks for the information it'll be most helpful for me

Seçkin Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
İnsanların hile yüzünden banlandığını sanıp hileyi kötülemesine sebep oluyordu halbuki anlatıldığı gibiyse tamamıyla sosyal medya hesaplarından kaynaklı banlarmış.Her gün yeni bir şey öğreniyoruz helal olsun yararlı konu ustam ellerine sağlık.

Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Pubg Bybas Yapmak İcin Ne Yapabilirim

Bypass Gameloop %100 olarak asla güvenli olmadı olmazda fakat LD PLAYER veya Smartgaga ile güvenilir ücretli bir hile ile hesabın da rahatlıkla hile kullanabilirsin. Gameloop da her zaman ama her zaman çok yüksek bir risk var fakat LD player ve SmartGAGA özellikle SmartGAGA da çok daha rahat hile kullanabilirsin. Sonuç olarak ücretsiz hatta ücretli hilelerin hemen hemen çoğunun Bypass da başarısız olduğundan eminim. Örneğin satın alacağın hilenin de daima güncellenip güncellenmediğini takip etmen gerekiyor. Burada başka bir hile ismi veya site ismi söylemek yasak mı bilmiyorum fakat benim güvendiğim bir tane hile mevcut kendi hesabım da da onu kullanıyorum. Örneğin Google paralı PUBG Mobil hilesi yazarak aradın ve bulduğun sitelerin tamamı kesinlikle dolandırıcılık üzerine kurulmuş internet siteleridir.

Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
so can i change the hwid with rooting the phone

A question that people who cheat with phones should answer. Ask them :)
İnsanların hile yüzünden banlandığını sanıp hileyi kötülemesine sebep oluyordu halbuki anlatıldığı gibiyse tamamıyla sosyal medya hesaplarından kaynaklı banlarmış.Her gün yeni bir şey öğreniyoruz helal olsun yararlı konu ustam ellerine sağlık.

Benim arkadaşım hile kullanmadı halde dört defa banladığını dile getirince merak ettim araştırdım okudum elbette Çince ve İngilizce olarak açıklama yapılmış. Netice olarak arkadaşıma tekrar bir Twitter hesabı açıp beş on dakika varsa zamanın yirmi dakika açık dursun dedim. Adam beni tekrar aradı abi BOT olup olmadığımı anlamak için hesabım dondurulmuş dedi o an benim jeton düştü doğrulama adımların dan sonra bir sorun çıkmadı gayet güzel oynuyor. Bilgi kaynağından alındığı zaman gerçekten güzel bir şey.
çok hesap açmaktandır

Evet, Twitter kullanıcısının BOT olup olmadığını anlamak için bu yola baş vuruyor çünkü yasaklanan arkadaşlar tekrar Twitter dan hızlı ve kolay bir şekilde bir çok yeni hesap açıyorlar otomatik olarak da twitter aynı telefon numarasından fazla hesap açıldığını saptıyor ve güvenli bir doğrulama yolu izliyor. Zaten Twitter Gameloop ile anlaşmasını bitireceğini söylüyor çünkü oyundan dolayı her gün yüzlerce sahte Twitter hesabı açıldığını tespit etmişler. Yakında Twitter Gameloop göremeyeceğiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...