Pubg Mobile İçin Upload Hızı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
Merhaba,

Fiber internet kullanıyorum. 35 mps kampanya bağlantı hızım. 4.3-4.7 Mps upload çıkıyor, download 39-40 Mps geliyor.

(Santralden bana gelen hızı yükselttiler, sürekli sorun yaşadığım için, ama download u yükseltiklerinde upload u da 1 Mps düşürmüşler, bu işlemi yapmalarından önce download 25-26 Mps, upload da 5.3-5.6 Mps arası geliyordu.)

Ortalama 4.5 upload hızı Pubg Mobile da bana sıkıntı çıkarır mı? (Video vs yükleme işlerim yok hiç, sadece Pubg Mobile oynuyorum günlük işler dışında, oyunda da discord açıyorum iletişim için.)

Özetle; upload hızımda 1 Mps düşüş, download hızımda 13-14 Mps artış Pubg Mobile da bana olumlu mu yansır, olumsuz mu yansır?

(Lütfen mesaj atmış olmak için yorum yazmayın, gerçekten bilgisi olan arkadaşlar paylaşım yaparsa mutlu olurum, herkese şimdiden teşekkür ederim.)

(Konuyu umarım doğru başlık altına açmışımdır, yanlış oldu ise de admin ler kusuruma bakmasın. Doğrudan Pubg Mobile ile bağlantılı olduğu için buraya açtım.)

Hand Of The God
Ultra Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
hocam hangı netı kullanıyorsunuz. ?

Uzman Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
hocam hangı netı kullanıyorsunuz.
35 Mbps 'ye "fiber" diyebilecek tek bir firma tanıyorum. Ben TT diyim, siz anlayın...

Merhaba,

Fiber internet kullanıyorum. 35 mps kampanya bağlantı hızım. 4.3-4.7 Mps upload çıkıyor, download 39-40 Mps geliyor.

(Santralden bana gelen hızı yükselttiler, sürekli sorun yaşadığım için, ama download u yükseltiklerinde upload u da 1 Mps düşürmüşler, bu işlemi yapmalarından önce download 25-26 Mps, upload da 5.3-5.6 Mps arası geliyordu.)

Ortalama 4.5 upload hızı Pubg Mobile da bana sıkıntı çıkarır mı? (Video vs yükleme işlerim yok hiç, sadece Pubg Mobile oynuyorum günlük işler dışında, oyunda da discord açıyorum iletişim için.)

Özetle; upload hızımda 1 Mps düşüş, download hızımda 13-14 Mps artış Pubg Mobile da bana olumlu mu yansır, olumsuz mu yansır?

(Lütfen mesaj atmış olmak için yorum yazmayın, gerçekten bilgisi olan arkadaşlar paylaşım yaparsa mutlu olurum, herkese şimdiden teşekkür ederim.)

(Konuyu umarım doğru başlık altına açmışımdır, yanlış oldu ise de admin ler kusuruma bakmasın. Doğrudan Pubg Mobile ile bağlantılı olduğu için buraya açtım.)
Canlı yayın, ekran paylaşımı vs. sık yapmıyorsanız upload sizin için önemli olmamalıdır. Online oyunlar için download 24 Mbps ve üzeri yeterli oluyor. Tabi bu yeterliliğe oynanılan sunucunun konumu da etki edebiliyor.

Seçkin Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
hocam hangı netı kullanıyorsunuz. ?
Türk Telekom.
35 Mbps 'ye "fiber" diyebilecek tek bir firma tanıyorum. Ben TT diyim, siz anlayın...

Canlı yayın, ekran paylaşımı vs. sık yapmıyorsanız upload sizin için önemli olmamalıdır. Online oyunlar için download 24 Mbps ve üzeri yeterli oluyor. Tabi bu yeterliliğe oynanılan sunucunun konumu da etki edebiliyor.
Evet fiber diye geçiyor ama aslında sanırım hipernet oluyor. VDSL2 diye gösteriyor modemin arayüzünde. Bu arada saha dolabı bizim binanın içinde imiş, girişte. Bizim buradan diğer binalara dağılıyormuş. Santralden gelen teknisyen öyle söyledi.

4.5 mps upload bütün işlerimi görür o zaman. Canlı yayın vs. yapmıyorum. Sadece oyun sırasında discordu açıyorum, sesli iletişim için.

Eşim öğretmen, uzaktan eğitimde süreklin online ders işledi, 5.5 mps upload hızı varken sıkıntı da yaşamadık açıkçası.

Son düzenleme:
Mermiler Seksin Bu Alemde Teksin
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Sorun yaşaya bilirsin sonuç olarak online oyun ve bunun için internet kullanıyorsun oyunda map lerin yüklenmesi netine bağlı

ALIKKAN
Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Bilgisayarın iyiyse bir sorun yaşamazsın internet hızı olarak belki tek sıkıntı renderda olabilir o da kasayla alakalı bir durum

Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Bence bilgisayarın iyiyse eğer bir sorun yaşayacağını düşünmüyorum.

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
16 mbps download , 3 mbps upload ile oynuyorum kasma sorunu yok bilgisiyara bağlı.

Elbet bir gün buluşacağız
Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
internetin fiber mi

EskilerdeN
Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Sistemin sağlamsa sıkıntı yaşamassın kardeşim.Net hızı iyi bu arada

Seçkin Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
Cevap yazan herkese çok teşekkür ederim.

Seçkin Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Merhaba,

bilgisayarınız iyiyse çok sıkıntı çekmezsiniz özellikle yayın vs. yapmıyorsanız sizin için bir sıkıntı olcağını düşünmüyorum. belki render konusunda sıkıntı yaşayabilirsiniz

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
sistem pubg de daha önemli bi tık hız iyi

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Yayıncı veya youtuber değilseniz uploadın sizin için anlamı yok

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
TürkNet kullanıyorum hiç bi sorn yaşamıyorum. Ama telefonuma modeden sabit bağlantı verdim.

Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
yayın yapmıyorsanız uploadın pekte önemi yok download işinizi görür

Ultra Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
PC Güçlü ise, sağlam ise problem olmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...