bildiğim kadarıyla ios için hile yok scam olabilir dikkat etDostlar İOS hile nerden bulabilirim veya forumda kullanan arkadaşlar var ise paylaşım yapabilirler mi ? Forumdaki hile geliştiren arkadaşlar iOS icin yapma imkanları var mı ? Piyasaya az çok baktım 40 - 60 dolar istiyorlar ama ne kadar güvenilir belli değil. Bir satış alıp adminlere iletirsek key kısmını ***** edip burda paylaşabilirler mi acaba ?
Jailbreak problem değil dostum ama parayla satılanlardan jailbreak gerek yok adamla konuştum ama bu Araplar mal zannediyorlar insanı galiba 60 dolar vereceğime andriod bir cihazda satın alırım daha mantıklı yada bilgisayardan saglam bir hile bulabilirim.ios cihazda olacağını sanmıyorum jail gerekiyor zamanında bende eski 6s imde denemiştim hiç bir sonuç alamadım
ioszero var reis ama pahalı biraz arabiklerin kullandığı hilelerdenDostlar İOS hile nerden bulabilirim veya forumda kullanan arkadaşlar var ise paylaşım yapabilirler mi ? Forumdaki hile geliştiren arkadaşlar iOS icin yapma imkanları var mı ? Piyasaya az çok baktım 40 - 60 dolar istiyorlar ama ne kadar güvenilir belli değil. Bir satış alıp adminlere iletirsek key kısmını ***** edip burda paylaşabilirler mi acaba ?
hic görmedimDostlar İOS hile nerden bulabilirim veya forumda kullanan arkadaşlar var ise paylaşım yapabilirler mi ? Forumdaki hile geliştiren arkadaşlar iOS icin yapma imkanları var mı ? Piyasaya az çok baktım 40 - 60 dolar istiyorlar ama ne kadar güvenilir belli değil. Bir satış alıp adminlere iletirsek key kısmını ***** edip burda paylaşabilirler mi acaba ?
ben görmedim ama olsnioszero var reis ama pahalı biraz arabiklerin kullandığı hilelerden
en güvenlisi burasıDostlar İOS hile nerden bulabilirim veya forumda kullanan arkadaşlar var ise paylaşım yapabilirler mi ? Forumdaki hile geliştiren arkadaşlar iOS icin yapma imkanları var mı ? Piyasaya az çok baktım 40 - 60 dolar istiyorlar ama ne kadar güvenilir belli değil. Bir satış alıp adminlere iletirsek key kısmını ***** edip burda paylaşabilirler mi acaba ?
ben de görmedimhic görmedim
Post automatically merged:
ben görmedim ama olsn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?