Öncelikle Selamün Aleyküm gençler. Pubg mobile ip ban yedim nasıl kaldırabilirim. Haziranın 6 sında banım kalkıcaktı birden pc den tekrar girdim. Tekrar 1 ay verdi temmuzda açılıcak.
Türkiyenin IP'si sabit değildir modemi resetlemeyi dener misin ? yada telefonlar ( yani emulatöre indiriceksin) için model değiştirisini kullan belki olur
Device ID Cracher + Hosts dosyası bul bir tane ondan sonra Modem'i restle verdikleri tarih harici (Bypass yok ise) kaldıramazsın banını. İstersen Talep Formu oluştura bilirsin geri dönüş yapacaklardır ama ne kadar olumlu olur bilemeyiz. İyi forumlar
Device ID Cracher + Hosts dosyası bul bir tane ondan sonra Modem'i restle verdikleri tarih harici (Bypass yok ise) kaldıramazsın banını. İstersen Talep Formu oluştura bilirsin geri dönüş yapacaklardır ama ne kadar olumlu olur bilemeyiz. İyi forumlar
Şu an Tw için müsait değilim Bypass'dan yedi isen apk'ları kaldırarak yeniden girmeyi dene. Ancak Cerberus harici diğer .exe uzantılı Bypass'lar da ki ban kalkıyor mu net bilgim yok. Forum içerisinde ki şu konuda bulunan hosts dosyasını verilen uzantıya her oyuna girmeden önce atar isen daha sağlıklı olur. Cerberus da yakın zamanda güncellenecek farklı Bypass'ları kullanmanızı tavsiye etmiyorum.
ip ban dıye bır durum yok benım bıldıgım ban yıyen hesabınla nereden gırersen gır yıne banned account uyarısını goreceksın sure dolana kadar bekle yada tıcket ac supporta sonuc alamazsann new account