Pubg Mobile İP Ban Kaldırmak ( Yardım )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
🌟🌟🌟🌟🌟
Donator
Ödüller
11
Sosyal
8 HİZMET YILI
Öncelikle Selamün Aleyküm gençler. Pubg mobile ip ban yedim nasıl kaldırabilirim. Haziranın 6 sında banım kalkıcaktı birden pc den tekrar girdim. Tekrar 1 ay verdi temmuzda açılıcak.

Lütfen yardım

Ultra Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
Türkiyenin IP'si sabit değildir modemi resetlemeyi dener misin ? yada telefonlar ( yani emulatöre indiriceksin) için model değiştirisini kullan belki olur

* xάήάx *
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Device ID Cracher + Hosts dosyası bul bir tane ondan sonra Modem'i restle verdikleri tarih harici (Bypass yok ise) kaldıramazsın banını. İstersen Talep Formu oluştura bilirsin geri dönüş yapacaklardır ama ne kadar olumlu olur bilemeyiz. İyi forumlar

🌟🌟🌟🌟🌟
Donator
Ödüller
11
Sosyal
8 HİZMET YILI
Device ID Cracher + Hosts dosyası bul bir tane ondan sonra Modem'i restle verdikleri tarih harici (Bypass yok ise) kaldıramazsın banını. İstersen Talep Formu oluştura bilirsin geri dönüş yapacaklardır ama ne kadar olumlu olur bilemeyiz. İyi forumlar
Bypass"dan ban yedim hosts dosyası vb şeyleri bilmiyorum. Tw den yardmıcı olabilicekmisin

Üye
7 HİZMET YILI
Kardeşim Ban Yersen Bir Daha hesabını Açmazlar Diye Biliyorum Ama Yinede Bir Yolu Olabilir.

* xάήάx *
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Bypass"dan ban yedim hosts dosyası vb şeyleri bilmiyorum. Tw den yardmıcı olabilicekmisin

Şu an Tw için müsait değilim Bypass'dan yedi isen apk'ları kaldırarak yeniden girmeyi dene. Ancak Cerberus harici diğer .exe uzantılı Bypass'lar da ki ban kalkıyor mu net bilgim yok. Forum içerisinde ki şu konuda bulunan hosts dosyasını verilen uzantıya her oyuna girmeden önce atar isen daha sağlıklı olur. Cerberus da yakın zamanda güncellenecek farklı Bypass'ları kullanmanızı tavsiye etmiyorum.

Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Özele gel bi reis :D

Uzman Üye
7 HİZMET YILI
Aç yeni bir hesap. çok ta önemli değil ne kaybın oluyor ki Bir level

Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
ip ban dıye bır durum yok benım bıldıgım ban yıyen hesabınla nereden gırersen gır yıne banned account uyarısını goreceksın sure dolana kadar bekle yada tıcket ac supporta sonuc alamazsann new account :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...