ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Merhaba arkadaşlar hileyi açtığımızda eşya esp sinden tümünü seçmeme rağmen işaret fişeğinin yerini göstermiyor nedendir acaba ?bunun hileye eklenmesini arz ederim.
Diğer hilelerde vargöstermez zaten
hmmm ozaman kullan 2 hile aynı anda açabilirsin hem memory hemde diger hileyiDiğer hilelerde var![]()
Zannetmem olmaz bencehmmm ozaman kullan 2 hile aynı anda açabilirsin hem memory hemde diger hileyi
ben denedim oluyorZannetmem olmaz bence
Fazla kasma var mı 2 hile bir anda kullanıyorsunben denedim oluyor
hiç bir fark yokFazla kasma var mı 2 hile bir anda kullanıyorsun
Ne var bunda ?:2iq:'arz ederim'![]()
Bir şey soracağım memoryhackers harici senin açtığın hile işaret fişeğinin yerini gösteriyor muhiç bir fark yok
Ne var bunda ?:2iq:
Bu kadar kasmana gerek yok milli eğitim bakanlığına dilekçe yazmıyorsun.
Konumuzla bunun ne alakası var sadece gelmesini önerdim o kadar:2iq:Bir kerede şükretmeyi dene.
Cevaplaya tıklayabilirsinaynn kardeşim
de biz neden alıntı yapamıyoz ?
Konumuzla bunun ne alakası var sadece gelmesini önerdim o kadar:2iq:
Post automatically merged:
Cevaplaya tıklayabilirsin
Evet doğrudur bazen ben de de oluyor normaldir
Dostum 2 hile bir arada çalışır fakat kasma olmasa bile bypass lar kodlar birbirine gireceği için akla gelmiyecek birçok hata ile karşılaşırsın sırf işaret fişeği için bu kadar zahmete girmene gerek yok zaten oyun zevki kalmadı bir de 2 hileyi aynı anda kullanarak hile zevkini bozmaZannetmem olmaz bence
ocaktan beri kullanıyorsun bu bayağı mı oluyorMerhaba kolay gelsin, sitenizi sürekli kullanıyorum ancak pubg mobile ve pubg lite hileleri olmasına karşın normal pubg pc hilesi neden yok? gelecek mi? veya bu hileler normal pubg de de geçerli mi?
Ben de sbyte kullanma taraftarıyım bir kere hile Türkçesbyte isaret fiseğini gosteriyordu fakat bu sezon güncelleme gelmedi ona. 8. sezonda gelir inşallah diye umut ediyorum. isaret fisegi bir yana gercekten çok beğeniyordum sbyte hilesini.