reis bide yoneticiler bi konu paylasdim smartgaga icin akilli tuslar yapmistim onu onaylamiyorlar ya 3 kere oaylastim 3nude onaylamadilar nasil olacak nasil ulasacam onlaraOyunun kenti stabil sorunu Galiba benimde sistemim iyi ama kasmalar oluyor
o ban sebebi o yuzden kullanmiyorum ve bi kac gun sonra oyunu bozmaya basliyorgtx tools adlı bir uygulama var çok iş görüyor öneririm yt de videoları var
bu videolar ise yaramiyor reis herkes boyle demekkiemülatörden kaynaklanıyor
bu işine yarayabilir
kanka emülatörden kaynaklanıyor zaten oyun bozuk eğer bulursam söz sana hemen dönüş yapıcamo ban sebebi o yuzden kullanmiyorum ve bi kac gun sonra oyunu bozmaya basliyor
tamam kankam adamsinkanka emülatörden kaynaklanıyor zaten oyun bozuk eğer bulursam söz sana hemen dönüş yapıcam
asıl sen adamsın kanka sıkıntı yok sorunu aricam senin içiintamam kankam adamsin
kanka bide oyunu oynarken ekran bi anda siyah oluyor ses var goruntu yok kapatip acman gerekiyor emulatoruasıl sen adamsın kanka sıkıntı yok sorunu aricam senin içiin
kanka bluestacksde denesene eğer ondada oldu bi bakarımkanka bide oyunu oynarken ekran bi anda siyah oluyor ses var goruntu yok kapatip acman gerekiyor emulatoru
Kanka sistemim seninle neredeyse birebir aynı sende G2 satın aldın galiba. Kasma olmaması lazım bende hiç kasmıyor ful hd ayarlarda sende de kasmaması lazım çok kalabalık yerlere girince zaten oyundan kaynaklı herkeste kasma olur cok kısa bir süreliğe hatta hatırlarsanız kastı adam var falan deriz o tür kasma işte. Bios ayarlarından Sanallaştırmayı aç bide gameloop ayarlarında önemli onlarıda düzenlemen gerekiyor.S.a. beyler sistemim çok iyi ama fakat hala adamlarla karşılaştığımızda raş falan yaptımızda donmalar oluyor nasıl çözebilirm bunu
SİSTEMİM
![]()
aynen bendede g2 var mesela arabadan onumuzde giden arabaya sıkıyoruz manyak derecede fps dusuyor adamlari zor vuruyom guc seceneklerinden nihai performansa aldim hala oyle ilk aldigimda pcyi senin dedigin gibiydi simdi bi sorun var ama cozemedim defalarca format attim yine ayni gittim m2 ssd bile aldimKanka sistemim seninle neredeyse birebir aynı sende G2 satın aldın galiba. Kasma olmaması lazım bende hiç kasmıyor ful hd ayarlarda sende de kasmaması lazım çok kalabalık yerlere girince zaten oyundan kaynaklı herkeste kasma olur cok kısa bir süreliğe hatta hatırlarsanız kastı adam var falan deriz o tür kasma işte. Bios ayarlarından Sanallaştırmayı aç bide gameloop ayarlarında önemli onlarıda düzenlemen gerekiyor.
Kanka ekran kartı ayarlarını falan düzenle bi gamelooptan olmazsa radeon ayarlarına gir Chill teknolojisi falan mı açık bilemedim ki ben de tam olarak olmaması lazım kasmanın.aynen bendede g2 var mesela arabadan onumuzde giden arabaya sıkıyoruz manyak derecede fps dusuyor adamlari zor vuruyom guc seceneklerinden nihai performansa aldim hala oyle ilk aldigimda pcyi senin dedigin gibiydi simdi bi sorun var ama cozemedim defalarca format attim yine ayni gittim m2 ssd bile aldim