PUBG Mobile kasma sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Hile açık kapalı fark etmeksizin PUBG Mobile'de kasma sorunu yaşıyorum diğer oyunlarımdada az olsa da kasma mevcut ve bunun çözümünü arıyorum.
PC sistemim i7-6500u işlemci.
16 GB RAM.
4 GB NVIDIA ekran kartı (ama PC tamire gittikten ne hikmetse bu Intel grapchis 520 olmuş)
Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
:)

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar başlığı yanlış açtıysam kusura bakmayın ama hile açık kapalı farketmeksizin pubg mobilede kasma sorunu yaşıyorum diğer oyunlarımdada az olsada kasma mevcut ve bunun çözümünü arıyorum
Pc sistemim İ7-6500u işlemci
16GB Ram
4GB nvidia ekran kartı (ama pc tamire gittikten ne hikmetse bu İntel grapchis 520 olmuş)
Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim :)
dediklerimi yap gram kasmicak oyunun içindeyken görev yöneticisini çalıştır ayrıntılar kısmına gel pubg yi bul ordan sonra sağ tık öncelik ayarla de yüksek yap :)

Üye
6 HİZMET YILI
kanka sana tavsiyem bir bilgisayarı sıfırla olmadı ayarlar şunlar üç çizgi var f11 e basınca orada ayarlar butonuna bas ayarları web youtubede veya bu sitede var

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Bu konuda yardımcı olan herkese teşekkür ederim ama hileyi silerek kasma problemi yüzde 80 çözüldü ufak tefek kasmalar var oda zaten herkes de var bu kasma ise emülatörden kaynaklı onun için problem yok

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Kanka ekran kartının güncel olup olmadağına bak ve gameloop un ayarlarına gir oradan da ayar çek pubg ye

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
laptop kullanıyorsan oyun açıldığında güç kablosunu çıkar tak. yukardaki arkadaşların söylediklerine ek olarak da ekran kartının ince ayarları var onu yapabilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...