Pubg Mobile Kasma Sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar ilk önce herkese merhabalar benim bir sorunum var yardımcı olabilirseniz çok sevinirim şimdiden yardım etmeye çalışanlara çok teşekkür ederim.

Emülatör olarak gameloop kullanıyorum ve 40 fps geçemiyorum ve oyun kasmalar meydana gelıyor takılmalar olsun adamla karşı karşıya geldıgımız zaman kasmalar olsun
bunun çözüm yolu yokmu bir sürü video izledim hiç bir çözüm bulamadım önerdiginiz emülatör veya yapmam gereken ayarlar varmı lütfen yardımcı olun

işlemcim Intel(R) Core (TM) i7-4510 CPU @ 2.00GHZ, 2501 Mhz, 2 çekirdek, 4 mantıksal işlem

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
kardeşim benden sana tavsiye gameloop ölü bir çöp aynı dediğin sorunlar bendede vardı smartgaga diye bi program var onu yükle kasma sorunun geçecektir ve çalıştırdan temp dosyalarını sil o zaman rahatlayacaktır oyunun
Post automatically merged:

hafif hafif kasmalar olur oda oyundan kaynaklı hile çok o yüzden yapıyor alan ufalmadan 20 kişi kalıyor oyunda aşırı çok hile var
Post automatically merged:

aynı kardeşim gameloop gibi düşün oyunu ordan açacan smartgagadan oo olmadan zaten oyunu yükleyemessin

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
beyler eğer kasma sorunu yaşıyosanız unlostun bi videosu var bana çok yaradı istiyosanız yapın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...