indirdiğimiz xf dosyası kayboluyor onun sebebi nedir pekidostum bendede oluyor bug gibi bişey hileyi kapat aç yapıcaksın okadar
Yok reis çalışıyor arada bir güncelleme geliyor oda sabah saatlerinde bir problem yoktur tavsiyem sadece esp bölümünü kullanmakBen yeni bir hile kullandım geçenlerde 1 hafta süremedi as ustası oldum ama şuanda çalışmıyor galiba güncelleme gelecek.
yok knk ben başka hile kullandım bypass lı filanYok reis çalışıyor arada bir güncelleme geliyor oda sabah saatlerinde bir problem yoktur tavsiyem sadece esp bölümünü kullanmak
buradan devam hileye ban riski yoktur yani ben 2019 dan beri başka siteden hile kullanmamyok knk ben başka hile kullandım bypass lı filan
anladım saol reishile fix yemiş olabilir ****** hilesi var hatta memoryhackers sitesinde pubg hilesi var ücretsiz gameloopda çalışıyor onuda kullanabilirsin fix yiyince hile öle oluyor diye biliyorum bendede olmuştu hileyi değiştirdim sonra hileden kaynaklı olabilir
Dediklerinizi yapacağım sağolunBende de yapıyor arada, hileyi aç kapa yapınca düzeliyor belki gelecekte fixlerler
Koruma amaçlı otomatik oluyor. Normal bişey yani.indirdiğimiz xf dosyası kayboluyor onun sebebi nedir peki
güvenlik için kendini siliyor ondan galibaindirdiğimiz xf dosyası kayboluyor onun sebebi nedir peki
İsim değiştiriyor diye biliyorum ben.indirdiğimiz xf dosyası kayboluyor onun sebebi nedir peki
evet öyle oluyor gerş kapanıyorİsim değiştiriyor diye biliyorum ben.