Üye
2 Gündür Fake hesaplar da DWORD Vip R3 Kullanıyorum, Gram abartmadan belli etmeden Sadece ESP+WH Kullanıyorum. Bugün 3 Maçta toplam 12 kill aldım Lobiye döndüm başla dedim başlamadı, Quest e çık gir yaptım 3 ay ban yemiş.. Diğer hesapta aynı 3 maçtan sonra yedi.. Hadi diyelimki Pubg Mobile Hile sistemini gerçekten geliştirdi, Hile devrini sonlandıracak, En ufak Report a en basit en belli etmediğimiz en anlaşılmaz hileleri bile anında yakalayıp banlıyor... Eee O Zaman Neden hala oyunlar da Yüksek dereceler de Full+Full Skinli BP li Hesaplarda Korkusuzca kafaları rahat biçimde Çatır çatır Belli etmenin içinden geçerek Magic ile Katliam yaratıyorlar ?? Onlarca kill alıp buna karşın Yüzlerce Report aldıkları halde Bunlar nasıl oluyor da ban yemiyorlar ? Biz afedersiniz K*çı kırık bir ESP Kullanıyoruz 4 kill kota koyup dikkatli şekilde korka korka maç bitirmeye çalışıyoruz sonunda nasıl oluyorsa yinede Ban yiyoruz. Bunlar yemiyor arkadaş. Oyun bunlara Torpil falan mı koşuyor , hile mi satıyor, parayla ban mı açtırıyorlar ne yapıyorlar bu full hesaplar da da bu kadar korkusuzlar ? Cidden aklım almıyor artık. Kendimi enayi gibi hissetmeye başladım. Bunlar ne kullanıyorlar ne yapıyorlar da bu kadar güvendeler bilen duyan gören kullanan varmıdır acaba forumda, bilgisi olan bana bir yardımcı olsun gözünü seveyim. Varsa cidden Sadece Esp olup ban atmayan bir hile söyleyin özelden. DWORD Vip R3 Şuan Sadece Esp ile Belli etmesende ban attırıyor güvenli değil....
Not : Bu bir tartışma , açıklama konusu olduğu için Pubg M Genel&Tartışma bölümüne açtım. Yanlışım varsa o bölüme taşıyabilirseniz sevinirim.
Not : Bu bir tartışma , açıklama konusu olduğu için Pubg M Genel&Tartışma bölümüne açtım. Yanlışım varsa o bölüme taşıyabilirseniz sevinirim.