Onaylı Üye
eğilerek yürüyün
Bende pussy tabirini ilk defa duydum bu durum içinYa yanlis anlama ama, pussy oynayabilirsin. Sürekli saklanarak fightlardan uzak durarak 1.ligi elde edebilirsin. Bu sana "Hayatta Kalma Süresi" ve "Birincilik" XP'si vericektir tahminen
oyundan zevk almak önemli zaten pubg mobilde insan rank bile kasarken eğleniriyide oyundan zevk nasıl alacağızoyundan zevk alamıyorsam rank fatih olsa ne olur
qweqwe knk sende proplem varkonu yanlış yeremi açıldı yoksa bendemi pubg mobile konusu cs go olarak gözüküyor ?
oda var ama pek etkilemiyor hem ölme ihtimalin çok yüksek hava atmak için söylemiyorum iyi onuyorum ama insansın illaki hatan olacak çok öldürmeye çalışırken gennelikle ölürsün rank ın çok düşer benim rank ım baya düştü ondan dolayıöldürdüğün adam kadar rank gelmiyor mu ben öyle biliyordum
pusanlara tilt oluyorum okadar bootcamp atlıyorum herkesi vurup çıkacakken saatlerce pusmuş beni gelip vuruyor çok koyuyoroyundan zevk almak istemiyorsan sadece pusfatihlerin %90 ı öyle zaten
işte bende rank daha kolay kasmak için bu konuyu açtım zatenRank kasmak için oynuyoruz zaten)
tabi sıkar ama kasılmak için lazım bir olay mesela plat olunca ekstra ödüller gibi şeyler veriliyor plat olmayan var biraz sabır ile yaparsın sonra durursun illakigüzel bir taktik işede yarıyor fakat bir zaman sonra sıkıcı oluyor